Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Gids voor Apple Remote Desktop Gebruikers
Apple Remote Desktop is een software programma waarmee een centrale computer om actie op alle computers te beheren binnen een netwerk . Remote Desktop kunt u updates toe te passen , gebruik de monitor van een computer , en controle functies vanaf een externe locatie . Toedienen Computers

Met Apple Remote Desktop
om acties op meerdere computers te beheren in een keer. Met behulp van deze mogelijkheid , kunt u software van een gebruiker up-to- date door het inzetten van software vanaf een centrale computer die verbonden is met alle andere computers in het netwerk , maakt inventarissen van software van een computer en hardware voor gemakkelijke verwijzing en ook huishoudelijke taken zoals het oplossen van desktops uit te voeren en het cachegeheugen informatie . U kunt deze taken op een individuele computer of in groepen uit te voeren om tijd te besparen .
Installatie

Controleer dat je Mac OSX 10.3.9 of hoger , want het is een vereiste voor de installatie van Remote Desktop . Je moet over een Ethernet-aansluiting voor de snelste netwerkverbinding , of een verbinding met een draadloze router die al uw computers met elkaar verbindt . Plaats de installatieschijf in de computer die u gaat gebruiken om de andere computers in uw netwerk te controleren . Nadat het installatiepakket op het bureaublad dubbelklikken om het installatieprogramma te starten . De aanvraag zal worden opgeslagen in de map van de computer toepassingen . Start het programma uit de map en voer uw serienummer . Klik verder dan een wachtwoord voor uw systeem en klik vervolgens op ' Gereed '.
Interface

Het hoofdvenster van Apple Remote Desktop is opgedeeld in vier secties . De tool laat u toe om de andere computers te observeren op uw netwerk , een computer op uw netwerk te controleren , delen van een scherm met een andere computer in het netwerk , zodat u meerdere taken met behulp van een gebruiker op de andere computer kan uitvoeren , sluit een andere computers scherm en ontgrendelen van een scherm . De kamerlijst , die kan worden gevonden in de linkerkant van het scherm , toont u welke computer u momenteel beheersen . De computer lijst , dat is het grootste deel van de software hoofdscherm , kunt u alle computers zien in uw netwerk. De takenlijst op de bodem van de belangrijkste scherm toont u recent uitgevoerde taken .

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Hoe te openen een Remote Port …
·Hoe het opzetten van een Remot…
·Hoe een bestand van de ene ser…
·Hoe maak je een Extern bureaub…
·Remote Desktop Gebruikers Bele…
·Hoe de Extern bureaublad insch…
·Hoe maak je een verbinding met…
·Hoe maak je een verbinding met…
·Hoe de Remote Desktop beperken…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe je Remote Desktop Connection Block 
·Hoe maak je een opstartdiskette Met Nero…
·Hoe te Unieke Bullets in PowerPoint make…
·Hoe maak je een begroting met Microsoft …
·Hoe maak je een tabel Bereken Age Van ee…
·Hoe kan ik een database maken in MS Acce…
·Hoe muziek mappen synchroniseren 
·Tutorial voor Full Body animatie in Flas…
·Hoe je afbeeldingen maken Into Postkaart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com