Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Hoe de Remote Desktop beperken
VNC , of meer algemeen aangeduid als remote desktop , is onzeker door zijn aard . Het protocol standaard loopt geen enkele vorm van encryptie en laat een enorme toegangspoort te openen op uw netwerk als gecompromitteerd . Terwijl veel van deze door het forceren van uw klanten te tunnel hun verbinding via een SSH -server kan worden behandeld, kan dit niet altijd haalbaar of eenvoudig uit te leggen aan iemand die gewoon proberen om verbinding te maken met hun remote desktop . Met behulp van een meer uitbreidbaar alternatief voor standaard van uw besturingssysteem VNC -server kan de beveiliging die u nodig hebt , zonder het gedoe , door het toepassen van toegang controle regels . Instructies

Download 1 en installeer de TightVNC 2.0 software suite. TightVNC is een verbetering op het VNC protocol met geavanceerde compressie- opties voor verbindingen met lage bandbreedte en een zeer configureerbare server . TightVNC heeft een trouwe aanhang onder de computer professionals en is gratis beschikbaar . TightVNC is ook een van de weinige derden VNC- software suites die beide 32 is gepasseerd - . En 64 - bit testen in Windows Vista en 7 kopen van 2

Open de TightVNC Server uit je menu " Start " . Je hebt de optie om de server als een service of als een gebruiker proces te voeren . Draaien van de applicatie als een service zal de server draaien, zelfs nadat u zich afmeldt terwijl als gebruiker proces de server moet een gebruiker inloggen en start de server applicatie om verbindingen laten vertrekken .
3

Open de configuratie dialoogvenster en navigeer naar het tabblad " Access control" . Door te klikken op de knop "Toevoegen " kunt u een regel voor blokken van IP-adressen toe te voegen . Bijvoorbeeld , kunt u eerst toevoegen dat u wilt 0.0.0.0 tot 255.255.255.255 toegang als uw eerste regel ontkennen . Dit zou elke verbinding die naar de server te ontzeggen . Na dat het toevoegen van een regel die mogen 192.168.0.1 tot 192.168.0.255 zolang je eerst werden bevraagd verbindingen binnen uw lokale netwerk zou toestaan ​​zolang u , het systeembeheer , koos ervoor om ze te accepteren . Dan kun je een regel boven die zegt dat elke verbinding van 192.168.0.15 mocht zonder te vragen , zodat u kunt uw laptop onbeperkt toegang misschien laten voegen .
4

In elke toegangscontrole regels volgens u nodig zijn . Je moet altijd eerst ontkennen elke verbinding en voeg dan de individuele regels voor computers op kantoor , een vriend , of een andere computers binnen uw lokale netwerk . Zorg ervoor dat je een server wachtwoord onder het tabblad "Administratie " toevoegen en klik op " Apply " om de wijzigingen door te voeren en herstart je VNC -server .

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·How To Set Up Extern bureaubla…
·Hoe om te ontdekken wat uw Rem…
·Hoe het opzetten van een Remot…
·Toegang krijgen tot Remote Des…
·Hoe te geven Remote Desktop Us…
·Hoe het opzetten van een exter…
·Hoe je wachtwoord Logins Uitsc…
·Hoe stel ik een statisch IP-ad…
·Terminal Service vs Remote Des…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een tabel Veld opmaken in Ac…
·Hoe de draaitabelvelden Rename 
·Hoe maak je een website lay-out op Photo…
·Hoe maak je een foto -bestand wijzigen o…
·Hoe een Organisator behulp van Microsoft…
·Hoe maak je een digitale handtekening op…
·Hoe te Krassen & Bends In het kijken oud…
·Hoe Blue Silk maken in Photoshop 
·Hoe maak je lay-out van een roman in InD…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com