Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een website lay-out op Photoshop
Adobe Photoshop maken heeft al vele jaren een van de favoriete afbeeldingen en foto- editing -toepassingen op de markt , in niet geringe mate vanwege het brede scala aan gereedschappen en functies beschikbaar zijn , hetzij binnen het programma of als plug - ins . Maar het wordt ook vaak gebruikt door website-ontwerpers om professionele web pagina -indelingen te maken . Maar je hoeft geen professional te zijn om dit te doen . Als u toegang tot een kopie van Photoshop hebt , kunt u dit snel doen voor jezelf , geld te besparen en waarschijnlijk tijd . Instructies
1

Laad alle afbeeldingen die u wilt gebruiken op uw website, zoals een foto , illustratie of een logo . Sla ze allemaal naar dezelfde map .

Open Photoshop 2 . Selecteer " File " en klik "Nieuw . " In het dialoogvenster dat verschijnt , stelt u de " Stappen " om pixels . Maak dan de pixel hoogte en breedte wat je wilt voor uw website lay-out . De meest voorkomende maat is nog steeds 1024 x 768 . Klik op "OK . "
3

Selecteer het gereedschap " Emmertje " uit de werkbalk . In de opties aan de top , maakt de kleur wat je wilt voor uw webpagina achtergrond en klik op "OK . " Klik vervolgens op het doek om de kleur toe te voegen .
4

Klik op de " New Layer " icoon aan de onderkant van de " Lagen " -paneel. Selecteer het gereedschap " Pen " van de werkbalk . In de opties aan de top zet deze op " Shape " en maak de kleur wat je wilt voor het eerste element dat u wilt toevoegen , zoals een banner of navigatieknop . Tekenen in de vorm .
5

Herhaal stap 4 om alle grafische elementen op basis van uw schetsen te maken .
6

Selecteer " File " en klik op 'Openen'. In het dialoogvenster dat verschijnt , bladert u naar de beelden die u hebt geplaatst en open ze . Gebruik de "Kopiëren" en " Plakken" functies onder "Edit " om ze te plaatsen in de lay-out document .
7

Selecteer het gereedschap " Tekst " . Selecteer het lettertype , de grootte en de kleur die u wilt gebruiken , zorg ervoor dat contrasteert goed met de achtergrond.
8

Selecteer het gereedschap " Tekst " uit de werkbalk en gebruik deze om te beginnen met het snijden van uw lay-out in bruikbare secties . Zorg ervoor dat je strak plakken rond de knoppen te maken . Klik met de rechtermuisknop ion elk segment en selecteer " eigenschappen . Noem elk segment , voert u de URL hyperlink ( indien aanwezig ) en klik op " OK ".
9

Selecteer " File " en klik op " Opslaan voor web of apparaten . " In het dialoogvenster dat verschijnt . Maak het bestand type afbeelding GIF en klik op" Opslaan . " In het dialoogvenster dat verschijnt , de naam van uw bestand en klik op" OK . " Photoshop zal een map met de gesneden beelden en een HTML opslaan pagina .

Previous: Next:
  Photoshop
·How to Get Rid van Grijs haar …
·Photoshop Tips voor Hulking Ie…
·Hoe te vullen in Memes Met een…
·Photoshop tekst Lagen Basics 
·Hoe maak je een webpagina Groo…
·Hoe je Photoshop Skin 
·Rasterscherm Effect in Photosh…
·Hoe kan ik Vervang een huidtin…
·Hoe maak je 3D tekst in Photos…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Welke gegevens moeten worden opgenomen i…
·Hoe om muziek te besparen met Real Playe…
·Hoe te Tabs Voeg in een subformulier in …
·Hoe te creëren en afdrukken Geboortekaa…
·Hoe te FP3 Tekeningen converteren naar P…
·Hoe maak je verticaal splitsen van een s…
·Hoe gegevens verwijderen uit een grafiek…
·Hoe je MS Word 2007 Unlock 
·Hoe je in-of uitzoomen van een Microsoft…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com