Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Photoshop Skin
Photoshop , een grafisch ontwerp -en foto-editing software applicatie van Adobe , en beschikt over een aantal hulpmiddelen nuttig zijn voor fotografen die hun foto's retoucheren . Modellen worden vaak geretoucheerd door professionele foto -editors , wiens taak is het model huid er zo goed mogelijk te maken . Met Photoshop , kunnen thuisgebruikers veel van dezelfde technieken toe te passen om hun proefpersonen huid glad , verminderen verkleuring en onvolkomenheden verwijdert . Het is moeilijk om een goed uitziende en realistische bewerken produceren zonder Photoshop ervaring , maar gebruikers bereid zijn om tijd te besteden aan het beoefenen van hun technieken zijn waarschijnlijk erg blij zijn met de resultaten . Instructies
1

Open de foto die u wilt retoucheren in Photoshop door de toegang tot het menu " File " en te kiezen voor " Open . " Navigeer naar de afbeelding in het venster Verkenner , markeer het en klik op 'Openen'. Kopen van 2

Selecteer het gereedschap " retoucheerpenseel " uit de gereedschapskist . Deze tool zal u helpen om onvolkomenheden te dekken door middel van steekproeven en het vervangen van pixels in een afbeelding .
3

Houd de toets " Alt " ( " Option " op Mac OS X ) en klik op een gebied van het gezicht van uw onderwerp , dat is vergelijkbaar in textuur en kleur aan het gebied met de imperfectie die u wilt verwijderen . Dit zal proeven van de pixels van dat gebied te kopiëren .
4

Klik en sleep uw cursor over de onvolmaaktheid van de pixelmonsters over het gebied te kopiëren . Wanneer u de muisknop loslaat , zal Photoshop een algoritme toe te passen op het gebied dat u geschilderd om zich te mengen en overeenkomen met de pixels . Als u niet tevreden bent met het resultaat , ongedaan uw verandering en probeer het opnieuw , de bemonstering uit een ander gebied . Je kan hebben om een ​​paar keer te proberen voordat je een goed en realistisch resultaat te bereiken .
5

Strijk het gezicht totale door de toegang tot het menu " Filter" , kiezen voor " Blur " en vervolgens " Surface Blur . " Deze tool zal een zachte vervaging van toepassing op gebieden van uw portret die niet beschikken over een hoog contrast ( zoals grote delen van de huid ) . De instellingen die u van toepassing zal afhangen van uw afbeelding , maar een straal van 5 pixels en een drempel van 15 verdiepingen is een goede plek om te beginnen .
6

Verwijder verkleuring door te klikken op de " aanpassingslaag New" knop in het deelvenster Lagen . Kies " Selectieve kleur " in het pop - upmenu . In de " Kleuren " drop-down menu , kies " Reds . " Laat de " Cyan " schuif om ongeveer -25 procent om de huid meer levensecht en levendig en verlaag de " Black " schuif om ongeveer -50 procent op de huid enigszins desaturate om verkleuring te verminderen . Deze waarden kunnen worden gemanipuleerd , afhankelijk van de kleur van de afbeelding .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te optimaliseren PNG 's vo…
·Hoe te Newton Ringen Verwijder…
·Een tutorial voor Photoshop CS…
·Wat is Hue in Photoshop ? 
·Hoe kan ik een afbeelding Kijk…
·Hoe te Highlight in Photoshop 
·Hoe kan ik leren Photoshop 7.0…
·Hoe te Mosaic Pictures Met beh…
·Hoe maak je een Flag Fade Met …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe het standaard lettertype wijzigen in…
·Hoe maak je een Center Paragraaf in Adob…
·Hoe te gebruiken ISOMagic om een Ubuntu …
·Hoe maak je een VirtualBox Machine Go Fu…
·Power DVD 6.0 Informatie 
·Een INDD bestand in Publisher openen 
·Hoe maak je een opstartdiskette maken me…
·Hoe kan ik een ASD -bestand openen 
·Hoe maak je een VMware Machine Kopiëren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com