Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Hoe stel ik een statisch IP-adres en port forwarding voor Extern bureaublad ?
Remote Desktop is een functie in het Windows -besturingssysteem waarmee u verbinding maken met uw computer vanaf elke locatie op afstand . Dit werkt uit de doos voor kleine lokale netwerken , maar zal enige configuratie nodig als het is om te gebruiken via het internet . U moet de router om gegevens over de havens van de Desktop -protocol Remote gebruikt accepteren en doorsturen configureren . In aanvulling op deze , moet u de computer configureren met een statisch , of niet- veranderende , IP -adres ten opzichte van de meer voorkomende DHCP ( automatische ) -configuratie . Instructies
Set Up Static IP
1

Log in op de computer die u op afstand wilt verbinden. Druk op " WIN " en " R " op hetzelfde moment . Type " ncpa.cpl " ( zonder aanhalingstekens ) in het " Uitvoeren" dialoogvenster en druk op ' Enter '. Het venster Netwerkverbindingen zal komen . Rechts - klik op de " Local Area Connection " en selecteer "Eigenschappen . " Kopen van 2

Selecteer " Internet Protocol ( TCP /IP ) " uit de " Deze verbinding heeft de volgende onderdelen " lijst . Klik op de knop "Eigenschappen " te brengen eigenschappen voor het TCP /IP-protocol .

Press 3 " WIN " en " R " op hetzelfde moment . Typ " cmd " en druk op " Enter ". Binnen in de command prompt venster , type " ipconfig /all . " Dit zal de netwerkinstellingen lijst . Raadpleeg deze resultaten voor Stap 4 .
4

Selecteer het keuzerondje voor " Gebruik het volgende IP -adres " en voor " Gebruik de volgende DNS -server adressen . " Typ de informatie vanaf de command prompt venster in het overeenkomende veld . ( Bijvoorbeeld het IP-adres in de command prompt venster vermeld worden in het veld IP-adres in de eigenschappen ingevoerd. ) ​​Op Twitter

Klik 5 " OK " om alle geopende dialoogvensters . Herstart de computer .
Set Up Port Forwarding
6

Open Internet Explorer op de computer aangesloten op de router . In de adresbalk , typ het adres dat is vermeld voor " Default Gateway " uit artikel 1 . Druk op " Enter ". Als u wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord , raadpleegt u de handleiding van uw router . Gemeenschappelijke standaardinstellingen zijn "admin " voor zowel de en /of " admin" voor de gebruikersnaam en ' password ' het wachtwoord . Druk op "Enter " na het invoeren van de toegangsgegevens om het webgebaseerde hulpprogramma .
7

Gebruik het menu op het scherm voor de interface van de router naar de haven - forwarding pagina vinden . Voer de volgende instelling : " TCP " | Poortnummer : " . 3389 " Zet deze op te sturen naar het IP-adres van uw client- computer . Dit was in de " Opdrachtprompt " venster . Dit opent de router om eventuele Desktop verzoeken Remote direct doorsturen naar de computer .
8

Sluit alle geopende vensters en start de computer opnieuw om de instellingen af te ronden . De router zal nu mogelijk verbindingen voor Extern bureaublad van buiten het lokale netwerk .

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Hoe de Remote Desktop pingelen…
·Hoe het opzetten van een exter…
·Vereiste poorten voor Remote D…
·Hoe je Gebruikers Disconnect F…
·Wat is een Apple Remote Deskto…
·Hoe kan ik een Remote Desktop …
·Hoe kan ik een Remote Desktop …
·Hoe om bestanden te kopiëren …
·Hoe kan ik een printer op een …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te MVI converteren naar MPG 
·Hoe te Animated GIF Zet in PowerPoint 
·Hoe maak je een knop invoegen in PowerPo…
·Hoe om dvd's aanmaken van AVI -bestanden…
·Hoe kan ik Dictionary In Word ? 
·Hoe te voegen in MS SQL Server 2005 
·Hoe om te registreren je Drupal 
·Adobe Photoshop Flash Dress-Up Tutorial 
·Hoe maak je een Joomla Prefix wijzigen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com