Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe te gebruiken Picture in Picture Met Camtasia
Camtasia Studio 's Picture - in - Picture ( PIP ) is een webcam opname die speelt ingebed in een van de belangrijkste video-opname , of aan de zijkant van een opname , het verstrekken van een klaslokaal - achtige presentatie . Opname van het hoofd-en PIP video simultaan , maar elke opname spoor bestaat op de tijdlijn afzonderlijk te bewerken . De PIP voorbeeld optie die is geselecteerd na het maken van de opname van invloed op de positie van de PIP voor het bewerken , en is niet bepalend voor de uiteindelijke productie van de video , die later komt . Wat je nodig hebt
Webcam
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open het Camtasia Studio programma en klik op de "Record het scherm " knop onder de menubalk . Het programmavenster verdwijnt en het venster opname verschijnt , samen met een opname- box opties onderaan . Kopen van 2

Klik op de knop die eruitziet als een webcam lens onder "Opgenomen inputs " in het vak opname-opties . De webcam status verandert van " Webcam off " naar " Webcam op . " Klik op de " rec " knop als u klaar bent en beginnen met het opnemen van uw video .

Druk op " F10 " 3 op het toetsenbord wanneer u klaar bent de opname en klik op de "Opslaan en bewerken " knop in het venster dat opduikt . Kies een locatie op uw computer voor het opslaan van het bestand en klik op de knop "Opslaan" . Het programma slaat het bestand en de "Preview Select PIP " -venster verschijnt .
4

Selecteer " Voorbeeld van de PIP- track op de top van de video- track" of " Voorbeeld de PIP spoor als een zwevend venster " en klik vervolgens op de knop "OK " . De volledige opname , met inbegrip van de PIP -opname , verschijnt in de tijdlijn van de Camtasia programmavenster .
5

Dubbelklik op de webcam opname in de tijdlijn aan de onderkant van het venster naast de " PIP " volgen . De " Bin Clip " venster in de linker wijzigingen in de " Picture - in - Picture " editor venster .
6

Verplaats de schuifregelaar naar links onder "Eigenschappen " naast " Dekking " en zien hoe deze aanpassing van invloed op de PIP- video in het voorbeeldvenster aan de rechterkant. Ontdek verder effecten op de PIP video door ze onder "Eigenschappen " label " Include grens ", " Fade PIP video " en " Slagschaduw ".
7

Klik - sleep de PIP- videobeeld te een andere locatie in het voorbeeldvenster aan de rechterkant, of klik - sleep een van de schaal handvatten aan de buitenzijde van de PIP- videobeeld buiten of naar binnen , het formaat van het frame. Wanneer u klaar bent het bewerken van de PIP- video en de belangrijkste video , produceren en delen van uw werk .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe maak je een presentatie ma…
·Hoe maak je een Slideshow pres…
·Hoe te wijzigen PPTX Thema 
·Hoe maak je een X - as label o…
·Hoe maak je grafieken gebruike…
·Hoe maak je films met behulp v…
·Hoe maak je een Picture Slides…
·Hoe maak je een Picture Slide …
·Wat is de Adobe Presenter ? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Mathcad voor Cubic Latt…
·Hoe jezelf te leren hoe om Excel- macro'…
·Hoe kan ik mijn Access Report gegevens s…
·Hoe maak je een Wordpad document openen …
·Hoe een PDF Dat is niet bedrukbaar Zorg 
·Hoe te Paint bestanden Turn Into a Movie…
·Alternatieven voor de Floppy Disk 
·Hoe te converteren PXL naar XLS 
·Wat is een werkmap in Microsoft Excel ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com