Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe maak je een presentatie maken met Power Point
Een van de meest nuttige programma's die Microsoft ontwikkelde was Microsoft Power Point . Dit programma gebruikt door zowel bedrijven als particulieren kan een gebruiker om materiaal te presenteren op een manier die belangstelling brengt . Vastgelegd in een creatieve manier u ook kiest , Power Point laat de presentator aan de kijkers aandacht vast te houden . Als je altijd al wilde Power Point gebruiken , maar wist niet hoe , lees dan dit artikel om de basisstappen te leren . Wat je nodig hebt
Microsoft Power Point Software
Toon Meer instructies
Hoe maak je een presentatie met Power Point
1

Open uw Microsoft Power Point programma . De eerste pagina geeft je eerste lege dia van de presentatie . Het eerste wat je wilt doen voordat je begint is om te beslissen wat je nodig hebt deze presentatie te doen . In dit artikel ga ik je laten zien hoe je een eenvoudige presentatie getiteld "How to Home School " te maken . Dus voor ons doel doel van de presentatie is om te instrueren over het onderwerp van thuisonderwijs . Kopen van 2

De lege pagina heeft twee dozen . Men zegt "klik om titel toe te voegen " en de ander zegt "klik om ondertiteling toe te voegen " . Klik op de ene die zegt "klik om titel toe te voegen " . In dit vak Typ de woorden aan de titel van je presentatie . Ik heb in "How to Home School " getypt . In het vak met de titel klikken om ondertitels toe te voegen die u kunt plaatsen bullet points van wat je zal presenteren in uw Power Point presentatie . Ik heb maar een paar onderwerpen die ik wilde dekken ingevoerd. Dat waren hoe te beginnen , het kiezen van een curriculum , sociale groepen , en testen . U kunt een sterretje in de voorkant van elke kogel of laat het leeg .
3

Om een tweede saaie dia te maken gaat u naar het tabblad "invoegen " en klik op nieuwe slide . Wanneer de nieuwe dia verschijnt u uw bullet points kan uitleggen . Nu dat je een tweede glijbaan start uitleggen van je eerste kogel . Klik op de "klik om titel toe te voegen " en voeg de naam van uw eerste kogel wat in mijn geval is Hoe te beginnen . In het ' klikt een ondertitel " Ik zou dan uitleggen hoe je dit.
4

doen voor mijn derde slide Ik zou opnieuw klikken op het tabblad " invoegen " en klik op de nieuwe dia . Een derde dia verschijnt . Ik zou nog een kogel en zijn uitleg toe te voegen . Ik zou dit doorgaan tot mijn kogels werden afgerond . Op het einde zou ik het nu afronden met een soort van einde en misschien wat aanbiedingen van andere bronnen voor meer informatie .
5

, tot nu toe alles wat we hebben gedaan is om gegevens te typen op schermen . Dit is prima , maar je echt niet nog een presentatie. Het volgende ding dat u hoeft te doen is te klikken op de tab " diashow " en klik vervolgens op de dia overgang . Dit zal een doos brengen naar rechts waarmee u te maken hoe je wilt elk van uw dia's om de overgang . Op dit punt zou ik de snelheid te veranderen om te vertragen onder " modify overgang " Under vooraf schuif ik zou automatisch kiezen . U kunt gebruik maken van " on muisklik " als u verkiest. Onder dit deel heb je de keuze om te kiezen hoeveel seconden u wilt dat de dia voor een verblijf in frame vóór de overgang . U kan nodig zijn om deze tweak als je door een " proeflezen " van de diashow . Het laatste deel van het opzetten van de dia overgang is om te kiezen hoe je wilt elke dia om de overgang . U kunt elke dia overgang anders te maken , maar voor dit artikel zullen we gewoon allemaal hetzelfde te houden . Dus , klik op een dat u bevalt . Ik heb ' Box out ' gekozen . Klikt u erop en klikt u op de knop onderaan het label " toepassen op alle dia's " . Wat dit doet is geldt dat specifieke overgang naar elke dia .
6

nu om te zien wat uw diavoorstelling kijkt op " diavoorstelling " en klikt u op " toon " . Uw dia's moeten de overgang een voor een tot ze aan het einde .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe maak je een live video-str…
·Mijn Project in Explorer gaat …
·AutoCAD Plot Styles 
·Hoe sluit ik MSN naar My Nat P…
·Wat is HR PPT ? 
·Hoe naar Power Point converter…
·Hoe maak je 3D Shapes in PPT D…
·Hoe maak je een PPT maken in e…
·Hoe kan ik een afbeelding Capt…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Welk type van de File Gebruikt de Extens…
·Hoe kan ik een applicatie verwijderd uit…
·Hoe te Toevoegen Acronis Bootable aan Ba…
·Hoe de werkbalk Snelle toegang verplaats…
·Hoe kan ik een Picture Collage in Word m…
·Hoe je Virtual DJ 5.1 Achtergronden Zorg…
·Hoe u Microsoft Office 2008 activeren 
·Hoe je video met audio in iMovie Capture…
·Hoe te Trend Micro Internet Security uit…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com