Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe de Standard werkbalk in PowerPoint
Microsoft PowerPoint heeft een systeem van werkbalken waarmee de gebruiker snel toegang tot een functie of commando met een klik van de muis te gebruiken . Een van deze werkbalken wordt de " Standaard werkbalk . " De standaard werkbalk bevat de meest fundamentele van de presentatie -opdrachten . Aanwijzingen voor het gebruik van de meest voorkomende , standaard werkbalk knoppen worden hieronder beschreven . Wat je nodig hebt
Microsoft PowerPoint 2003
Toon Meer Aanwijzingen

Start Microsoft PowerPoint 1 . Open een nieuw , leeg document of een bestaande PowerPoint-presentatie van uw bestanden te openen . Zoek de " Standard werkbalk " gelegen net onder het menu aan de bovenkant van het scherm . Kopen van 2

Klik op de knop "Nieuw" op de standaard werkbalk om een nieuwe , lege PowerPoint-presentatie te starten . Klik op de knop " Open" om een bestaande PowerPoint-presentatie van uw bestanden te openen . Klik op de knop "Opslaan" om op te slaan uw nieuwe of bestaande PowerPoint-presentatie . De " New" knop is de knop die een blanco vel papier , de knop "Open " is de map openen en de knop "Save" is een afbeelding van diskette .
3

Gebruik je muis te klikken op de " e " -knop om snel te openen een e-mail en de PowerPoint-presentatie hechten aan de e-mail . Deze knop heeft een afbeelding van een envelop en een paperclip op het.
4

Activeer de "Print" en " Print Preview " knop door erop te klikken met je muis . De " Print " knop, die een beeld van een printer op het heeft , zal uw presentatie af te drukken . De "Print Voorbeeld " knop, die een foto van een stuk papier met een vergrootglas heeft , neemt u mee naar de preview mode printen waar u het document hoe het zal worden afgedrukt kunt bekijken .
5

Open de functie " Spelling " door te klikken op de " Spelling "-knop , dat is een vinkje met de letters "ABC " boven het vinkje .
6

Breng standaard opmaak mogelijkheden om uw presentatie met behulp van de " Knippen ", "Kopiëren ", " plakken ", " Undo " en " Redo " knoppen . De " Cut " -knop ( de knop met een schaar ) snijdt een selectie van de presentatie op het klembord , terwijl de " Copy" knop kopieert de gegevens naar het klembord . De " Plakken" knop zal alles wat op het klembord in uw presentatie plakken . " Ongedaan maken ', dat is een achteruit pijl , zal de laatste actie ongedaan te maken . " Opnieuw, " het beeld van de pijl naar voren gerichte , zal de laatste actie die u hebt gemaakt opnieuw uitvoeren .

Previous: Next:
  PowerPoint
·PowerPoint 2008 Tutorial 
·Hoe om te leren Microsoft Powe…
·Hoe maak je een screensaver te…
·Hoe maak je een wachtwoord ins…
·Hoe te pauzeren Audio op een P…
·Hoe maak je een Flash Movie Va…
·Zou een PowerPoint Gemaakt op …
·MS Powerpoint 2000 Tutorial 
·Hoe om afbeeldingen te knippen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te lezen HijackThis Resultaten 
·Database Management Software Definition 
·Hoe te Lege rijen verwijderen in Excel M…
·Hoe te Aantrekkelijke Tabellen maken in …
·Hoe je Avast Niet Alarm voor bepaalde vi…
·Hoe maak je samenvoegen een achternaam e…
·Hoe maak je een checklist in Microsoft W…
·Hoe maak je een Flash Banner Met Macrome…
·Hoe je films bijsnijden in VirtualDub 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com