Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe beelden toevoegen aan PowerPoint-presentaties
Hoe beelden toevoegen aan PowerPoint-presentaties . Microsoft PowerPoint biedt een aantal manieren om afbeeldingen in PowerPoint -presentaties te voegen . U kunt een koppeling naar de foto die de grootte van de PowerPoint-presentatie kleiner houdt steek . Echter , als je die presentatie kopiëren naar media of een andere computer je moet niet vergeten om de beelden ook kopiëren of ze zullen niet beschikbaar zijn . Het is zeer pijnlijk om uw presentatie te beginnen en vind alle beelden ontbreken. De makkelijkste manier is om het beeld rechtstreeks invoegen in de presentatie . Hierdoor wordt de omvang van het bestand, maar verzekert dat de beelden deel van de presentatie . Volg deze eenvoudige stappen om wat foto pit toe te voegen aan uw presentaties , wat je nodig hebt
Microsoft PowerPoint 2003 of hoger
Kopieën van beelden voor experimenten
Toon meer instructies
1

Open uw PowerPoint-presentatie . Bepaal waar u de afbeelding wilt plaatsen in uw presentatie . Plaats geen van de afbeelding in een tekstvak of grafische vak . Na het plaatsen van uw imago en het bewerken van de afbeelding kunt u extra tekstvakken toevoegen als u extra tekst op de dia nodig . Kopen van 2

in het menu Invoegen de optie BEELD en vervolgens uit bestand om een browservenster te openen voor beeldselectie . U kunt meerdere beelden selecteren om meerdere plaatsen tegelijk . Nadat u hebt gekozen uw afbeelding Klik op Invoegen .
3

Zodra uw afbeelding wordt geplaatst op de pagina wordt deze automatisch geselecteerd en de Picture Toolbar zichtbaar. De werkbalk kunt u de afbeelding bewerken . Je kan het lichter , donkerder maken , contrast aanpassen en het formaat van de foto . Gebruik de afbeelding handvatten om het beeld te vergroten of verkleinen en verplaatsen op de presentatie pagina . U kunt de werkbalk ook gebruiken om de afbeelding bij te snijden , te roteren van de afbeelding en voeg een rand aan de samenstelling .
4

U kunt de foto opmaken door het selecteren van FORMAT en PICTURE uit het drop -down menu -indeling . Hier kunt u de afbeelding vergroten of verkleinen naar een exacte omvang en het behoud van de aspect ratio of verstoren de beeldverhouding van het oorspronkelijke beeld . De menu -indeling bevat een aantal van dezelfde functies als de werkbalk en u kunt ook het formaat menu van de werkbalk afbeelding openen .
5

slotte , voeg extra tekst of extra afbeeldingen aan dezelfde presentatie pagina . Houd in gedachten dat de beelden moeten worden gebruikt om uw presentatie te verbeteren . PowerPoint heeft ook de mogelijkheid om slideshows te creëren , maar er zijn andere manieren om diavoorstellingen die zijn makkelijker dan het gebruik van PowerPoint voor deze applicatie te maken .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een tijdlijn maken…
·Microsoft PowerPoint Sound Eff…
·Hoe maak je een werkbalk in Po…
·Slow Transitions in PowerPoint…
·Soorten connectoren in PowerPo…
·Tips voor het gebruik van Powe…
·Hoe te Letterspatiëring Veran…
·Hoe de tekst Wijzig Met een ma…
·Hoe u Microsoft Office PowerPo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Wazig Toelichting in Pho…
·Hoe de Oracle SQL output formaat op een …
·Hoe te Take Away Moles in Sims 2 
·Hoe te Telugu Typ in een Word- document 
·Hoe te branden naar een cd met Nikon Pic…
·Excel Filters Tutorial 
·Gratis Trojan Horse Remover Extra 
·Hoe kan ik een Outline in Gimp 
·Stuffit Expander Alternatieven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com