Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Microsoft PowerPoint Sound Effects
geluidseffecten versterken van een presentatie door het meer authentiek. Zoals het toevoegen van geluid aan een stille film , audio trekt de kijker in wereld van de diavoorstelling . Presentaties verschijnen dynamischer , verfijnd en goed doordacht . Ook al is een foto zegt meer dan duizend woorden , het toevoegen van geluidseffecten zal toevoegen nog eens duizend . Functie

Het doel van het toevoegen van geluid aan een dia show is om een presentatie te verbeteren en maken het lijkt meer authentiek . Muziek , gesproken tekst , en zelfs geluidseffecten zoals het klokkenspel te trommelen rolt alle directe aandacht van de kijker te richten op bepaalde elementen binnen de glijbaan en helpt bij een soepele overgang van de slide -to - dia in de presentatie te vergemakkelijken .

om een geluidseffect te voegen , selecteer "Slide Show " uit het menu werkbalk . Vervolgens kiest u ' Actie-instellingen . " Ga naar het tabblad Muisklik en plaats een vinkje in het vakje naast "Play Sound . " Vervolgens selecteert u een geluid uit de drop down lijst en druk vervolgens op " OK".
Eigenschappen

De grafische weergave van het geluidseffect is een luidspreker icoon . Binnen het bestand , zal dubbelklikken op het pictogram automatisch spelen . Wordt het pictogram weergegeven tijdens het afspelen , maar het kan worden gesleept van het scherm , zodat er geen afleiding veroorzaken . De diapresentatie wordt het pictogram te spelen wanneer het bepaalde dia verschijnt , tenzij andere tijdstippen dat de standaardinstellingen aan te passen zijn gemaakt
Voordelen

PowerPoint-presentaties mogelijk . opnemen van geluid worden meer memorabel voor het publiek omdat de show bevat meer dan gewoon woorden en dia-overgangen . Met behulp van beide betekenissen van beeld en geluid trekt een publiek aan een goed afgeronde kijkervaring te creëren . Het resultaat is een presentatie te zien zijn professioneler en filmachtige , die waardevol is de perceptie in de verkoop en het onderwijs .

Geluidsbestanden invoegen
zoals muziek en het opnemen van gesproken tekst kan verminderen of elimineren de noodzaak voor live-vertolking tijdens de dia toon speelt .
Beperkingen

de geluidskwaliteit is slechts zo goed als de luidsprekers geïnstalleerd op de computer waarop het maakte en speelt het. Computers gebruikt voor het ontwikkelen en speel het bestand moet luidsprekers en geluidskaarten geïnstalleerd op hen hebben .

PowerPoint
zal geen audio formaat typen die niet worden ondersteund door de software af te spelen .

Als een audio -bestand is groter dan 100 kB , standaard , zal het niet worden ingebed in het bestand . . . Verhogen van de standaard instelling zal deze beperking overschrijven
Andere Compatibel Geluidsbestanden

Compatibel geluid anders dan bestanden WAV-bestanden zijn onder andere: . AIFF ( Audio Interchange File Format ) , . AU ( Audio ) , . MIDI ( Musical Instrument Digital Interface ) en . MP3 ( Moving Picture Experts Groepen Audio Layer 3 ) , . SND ( Sound bestanden - verschillende ) formaten en . WMA ( Windows Media Audio ) .

Om een ​​muziekbestand te voegen , selecteer " Insert " uit het menu werkbalk en kies vervolgens " Films en geluiden . " Vervolgens klikt u op ' Geluid uit bestand . " Deze bestanden zijn meestal te vinden in de map " Mijn documenten " en vervolgens in de " My Music" -bestand opgenomen . Zoek het bestand en dan drukt u op " OK . "

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe to Run een PowerPoint dias…
·Hoe kan ik muziek embedden in …
·Hoe maak je Voeg een Flash Mov…
·Hoe te Bullets verwijderen in …
·Hoe kan ik een Master dia in P…
·Hoe maak je een dia sjabloon i…
·Hoe kan ik een spreadsheet in …
·Hoe kan ik sjablonen ontwerpen…
·Hoe maak je een vorm in Powerp…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe maak je een Black & White Foto in Ph…
·Hoe maak je een Ring Circle in Photoshop…
·Hoe te openen Bad Zip-bestanden 
·Hoe je je eigen Wenskaarten maken in Wor…
·OneCare Gereedschap 
·Hoe maak je een telefoon gesprek via Tex…
·Hoe je Input USB Data Into Access 
·Het CPU-gebruik voor een iTunes Sync 
·Hoe kan ik een tekst Formulier in Photos…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com