Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een tekst Formulier in Photoshop toe
Add headers of tekstregels om uw Photoshop-bestand te voltooien uw afbeelding . Het type toevoegen aan een Photoshop-bestand is eenvoudig en het programma biedt een verscheidenheid aan effecten aan de formulering aan te passen . Wat je nodig hebt
Photoshop
Digitale afbeelding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies het type instrument in uw gereedschapskist en klik op het gebied van uw document waar u wilt om tekst in te voegen . De cursor zal verschijnen waarin u wordt gevraagd om het typen te beginnen . Kopen van 2

Verander het lettertype, de grootte en de stijl van de tekst van het soort menu dat aan de bovenkant van het scherm wanneer het gereedschap is geselecteerd verschijnt . De tools kunnen ook worden benaderd in het karakter palet . Dit palet biedt andere mogelijkheden , zoals vet, cursief en uitlijning .
3

bewerken een bestaand blok tekst door het type gereedschap selecteren en de cursor op de tekst die u wilt bewerken . Markeer de regel tekst om wijzigingen aan te brengen in haar algemene uitstraling .
4

Voeg een afbeelding in je tekstregel om de aandacht te vestigen op een kop of titel . Kopieer de gewenste afbeelding om de clip bord door te klikken op de afbeelding en kiezen voor " Select " in het menu . Klik weer op het tekstdocument en in de lagen palet , houdt u de CTRL -toets ingedrukt en klik op de tekstlaag . Plak in het beeld door het selecteren van " plakken" uit het menu Bewerken . U kunt u het formaat afbeelding indien nodig met behulp van het gereedschap Vrije transformatie .
5

Gebruik het gereedschap Verplaatsen om het tekstveld eventueel verplaatsen .
6

Hit de Enter-toets op het numerieke pad om terug te keren naar de normale bewerkingsmodus . De andere enter toets zal een regeleinde in je tekst veroorzaken .
7

Verander de kleur van de tekst door te wijzen op de woorden met de tekst tool, dan is het selecteren van een kleurstaal in de tekst optiebalk , de tekst dialoogvenster of het karakter palet . Zorg ervoor dat het lettertype kleur die je kiest contrasteert voldoende met de achtergrond kleur .

Vorm kromgetrokken tekst 8 door het selecteren van de warp gereedschap ( een "T" en drie puntjes ) ​​uit de bovenste werkbalk wanneer de tekst gereedschap wordt geselecteerd .
9

Voeg een schets aan uw woorden door de tekst te selecteren en instellen van de voorgrond kleur ( gevonden op de bodem van de werkbalk ) om de gewenste omtrek kleur . Klik op de nieuwe knop laag in het palet Lagen . U kunt dan kiezen voor een beroerte in het menu Bewerken en stel de breedte om de gewenste hoeveelheid . Stel de locatie aan " Outside " en klik op "Ok . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een dak in Photosh…
·Hoe DPI Verandering Photoshop …
·Hoe maak je een stereoscopisch…
·Hoe je Photoshop Elements gebr…
·Hoe te Mood Lighting toe in Ph…
·Verschil tussen Photoshop CS2 …
·Hoe Skin in Photoshop witter 
·Hoe te Sproeten verwijderen va…
·Hoe te Cijfers in Photoshop 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de IMVU Standaard Kamer Verander 
·Hoe je partitie tabellen in SQL Server 2…
·Een lijst van de toepassingen van Micros…
·Hoe een bestand met Marks Maak & tapt 
·Hoe te Tafels Join in Microsoft Word 
·Hoe maak je een string converteren naar …
·Hoe te wijzigen Uw COD4 Terug naar 1.5 
·Hoe kan ik FLV converteren naar MPEG met…
·Hoe je tekst invoegen in meerdere cellen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com