Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe kan ik sjablonen ontwerpen in Microsoft PowerPoint ?
Het oude gezegde zegt dat vele handen maken licht werk , en hetzelfde kan gezegd worden voor het gebruik van sjablonen . Als je merkt dat je doet dezelfde dingen over en wanneer u een Microsoft PowerPoint- presentatie te maken , het creëren van een sjabloon kunt u tijd en moeite besparen . Een sjabloon is zo simpel als een PowerPoint-presentatie te bewerken en vervolgens op te slaan als een sjabloon bestandstype . Als je naar een nieuwe PowerPoint beginnen met dezelfde opmaak als de sjabloon die u hebt gemaakt , kunt u gewoon het openstellen van de template en hebben al uw opmaak in plaats van bij het begin . Instructies
1

Open een nieuwe , lege PowerPoint-presentatie . Klik op het tabblad 'Weergave' en klik vervolgens op "Slide Master . " Dit toont je de lay-outs voor alle dia's in de presentatie . De eerste dia in de lijst aan de linkerkant is de hoofdopzet . Breng wijzigingen hier om alle dia's in de presentatie beïnvloeden . De daaropvolgende slides corresponderen met verschillende lay-outs - . Bijvoorbeeld een ' Titel en inhoud " lay-out of een " Beeld en Caption " layout kopen van 2

Klik op een van de lay-outs in het paneel aan de linkerkant om de tekst te veranderen . Gebruik het tabblad " Thuis " om het lettertype, de lettergrootte en de kleur van het lettertype wijzigen . Klik op het tabblad " Ontwerp" om het kleurenschema voor de presentatie en de achtergrond van de dia's te wijzigen . Gebruik het tabblad " Animation " om vooraf ingestelde animatie-effect en overgangen .
3

bewerken elke layout type dat u wilt in uw sjabloon . Voor de indeling meesters, kunt u de tijdelijke aanduidingen passen - de tekst , beeld en titel dozen die je een plek om objecten in een presentatie zetten geven . Klik op het tabblad "Slide Master " en klik op " Tijdelijke aanduiding invoegen " van de sectie " Meester Layout" . Deze optie is alleen beschikbaar als u een lay-out geselecteerd in het paneel aan de linkerkant , niet als je de Master Slide geselecteerd .
4

Klik " Modelweergave sluiten " op de " Slide Master " tabblad wanneer u klaar bent met het bewerken van uw template . Klik op het tabblad "Bestand" , klik op "Opslaan als" en kies " PowerPoint -sjabloon ( * . Potx ) " van het " Opslaan als type " drop-down menu. Typ de naam van uw template en druk op ' Enter '.
5

Klik op het menu " File " en vervolgens op " Nieuw . " Klik op " Mijn sjablonen " in de lijst aan de linkerkant , en dubbelklik vervolgens op de sjabloon die u hebt gemaakt in de lijst . Als je niet meteen ziet uw sjabloon , blader naar de locatie waar u dit hebt opgeslagen .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een gratis present…
·Hoe kan ik een document in Pow…
·Hoe kan ik een digitale klok o…
·Hoe Microsoft PowerPoint activ…
·Hoe kan ik iTunes Music naar e…
·Hoe te Metadata verwijderen in…
·Kenmerken van MS PowerPoint 
·Hoe krijg ik een HTML- code vo…
·Hoe maak je werkt in een Power…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te toetsen Maken op Word- documenten…
·Hoe te branden twee DVD's in een keer op…
·Hoe de Win32 Xorer virus te verwijderen 
·Hoe vindt u de systeem-ID op mijn HP dv9…
·Hoe kan ik een database naar Access Opma…
·How to Get Rid van Gomeo Redirect 
·Hoe te OpenOffice installeren Rpm 
·Hoe een intermitterende Beep op Audacity…
·Hoe maak je een PPT Template 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com