Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe te Maps in Maak PowerPoint
Microsoft PowerPoint wordt gebruikt om dynamische slideshow presentaties in het onderwijs en zakelijke omgevingen te creëren . De software helpt u uw toespraak op een samenhangende manier te organiseren van begin tot eind . U kunt afbeeldingen , zoals grafieken en kaarten op te nemen , zodat het publiek de informatie die u geeft kan visualiseren . Wat je nodig hebt
Microsoft Powerpoint 2007
Microsoft Visio
Microsoft MapPoint
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats een kaart met een foto of clipart . Open een nieuw document in PowerPoint . Klik op het tabblad Invoegen en klik op clipart . In het venster clipart , voert u het type kaart dat u wilt in het " Zoeken naar " veld en klik op de knop Go . Kies een kaart en het zal alternatief worden weergegeven in de schuifbalk .

, Kunt u een foto van een kaart opgeslagen op uw computer plaatst . Klik op " Beeld" in het menu Invoegen . Navigeer naar de afbeelding en klik op de knop "Invoegen" . Kopen van 2

Plaats een Visio-bestand dat een afbeelding van de kaart bevat . Open een nieuw document in Microsoft Visio . Kies " Nieuwe tekening " in het venster " Type tekening kiezen " . Enter " Maps " in het zoekveld en klik op de knop "Ga" . Selecteer het type kaart dat u wilt en klik op de knop "Download" . Wijzig de kaart als je nodig hebt om en kopieer deze in PowerPoint .
3

Maak een kaart in MapPoint . Ga naar het menu Bewerken en kies 'Kopiëren'. Ga naar Powerpoint en klik op de dia die u wilt om een ​​plan te voegen inch Ga naar het menu Bewerken en selecteer " Plakken ".
4

Maak een interactieve kaart in Powerpoint . Voeg een kaart te schuiven 1 , zoals een kaart van Massachusetts . In dia 2 , voeg informatie over een gebied en de bezienswaardigheden , zoals de Berkshires . Ga terug naar dia 1 . Ga naar de diapresentatie menu , klikt u op de knop Actie en selecteer Volgende dia . Gebruik je muis om een vak te tekenen rond de Berkshires gebied . Een actieknop wordt displayed.When u de diapresentatie uitvoeren en klik op de actie-knop , zal de volgende dia met de informatie over de Berkshires worden weergegeven .
5

Gebruik kaarten gemaakt door een kunstenaar of cartograaf te voegen in PowerPoint . U kunt inzoomen animaties toevoegen aan een bepaald gebied in de kaart te lokaliseren . Selecteer het gebied dat u wilt inzoomen op . Ga naar het Slideshow menu en selecteer Aangepaste animatie . Kies Effect toevoegen en selecteer Vergroten /Verkleinen onder Nadruk .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een knop op PowerP…
·Wat is MS PowerPoint ? 
·Hoe een bestand in PowerPoint …
·Hoe te Letterspatiëring Veran…
·Wat Geluidsbestanden werk met …
·Hoe maak je een PowerPoint- do…
·Hoe de oriëntatie verandering…
·Hoe te Pictures Veranker naar …
·Hoe te Marges instellen in Pow…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een video die wordt afgespee…
·Hoe maak je een VTS converteren naar een…
·De Ending naar ' Assassin's Creed ' 
·PowerPoint 2008 Tutorial 
·Hoe te kopiëren WoW Van een Mac naar de…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen op een ge…
·Hoe je Project Taken Van Microsoft Proje…
·Hoe te Voorwaardelijke formatteren van v…
·Hoe maak je een MS Access-rapport export…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com