Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
De Ending naar ' Assassin's Creed '
" Assassin 's Creed " is de eerste in een reeks van games die de eeuwenoude oorlog tussen het geheime genootschap van de Assassins en de wereld - dominerende Tempeliers ontdekken . De game bevat een mix van moderne en oude instellingen , waardoor de speler om een man genaamd Desmond Miles in het heden als zijn voorvader , Altaïr Ibn - La'Ahad beheersen . Het einde wraps up Altair 's verhaallijn , terwijl het verhogen van een aantal vragen en plot haken die naar de sequels . Verhaallijn

In het begin van het spel , een mysterieus bedrijf genaamd Abstergo ontvoert Desmond , die hem plaatsen in een apparaat genaamd de Animus om hem de herinneringen van zijn voorvaderen te dwingen te herbeleven . Als Altair , Desmond reist het Heilige Land tijdens de kruistochten , het vermoorden Templar agenten die proberen de wereld over te nemen . Elke agent vermoordt hij voorziet in een ander stukje van de puzzel , waardoor hij dieper in de samenzweringen van zijn tegenstanders en dichter bij de waarheid .
Betrayal

Altair
tracks de negende Templar naar het Heilige Land hof van koning Richard zelf , het doden van de Tempeliers in de aanwezigheid van de Lionheart 's . Met zijn laatste adem , maar de Tempeliers onthult de ware hoofd van hun samenzwering : eigen leraar Altair 's , Al Mualim . Al Mualim heeft gebruik gemaakt van een krachtig artefact genaamd een " Piece of Eden " om de volgorde van Assassins ondermijnen , en Altair moeten huis terug te keren naar zijn vroegere meester gezicht en vrij zijn broeders van zijn controle . Met de hulp van de weinige Assassins die hun vrije wil behouden , Altair maakt zijn weg naar de vesting tersluiks , alleen het slachtoffer van Al Mualim 's vreemd artefact , bevroren in de plaats .
Final Battle

Al Mualim probeert te maken Altair accepteren dat de controle van de mensheid is de enige ware weg naar vrede , maar Altair weigert te geloven in de ondermijning van de vrije wil . Hij realiseerde zich dat hij nooit zijn leerling zal omzetten , Al Mualim stuurt een menigte van Tempeliers om hem aan te vallen , na die met meerdere illusoire kopieën van zichzelf . Altair nederlagen elk van deze aanslagen , eindelijk tegenover de oude man alleen. Al Mualim maakt gebruik van de geestverruimende bevoegdheden van de Piece of Eden tegen Altair in de strijd , maar de jongere Assassin slaagt in het doden van zijn meester en het in bezit nemen van het artefact , die een driedimensionale kaart van de hele wereld projecteert .

The Ending

Abstergo
trekt Desmond uit de Animus , waaruit blijkt dat de kaart was hun ultieme doel . Nu in het bezit zijn van de locatie van meer Pieces of Eden , een ongeziene hogerhand dood Desmond 's , maar de assistente Lucy stelt dat ze nog steeds zijn herinneringen kan nodig zijn . Desmond uitstel wordt verleend , en als de Abstergo medewerkers vergrendelen hem in de faciliteit , begint hij opeens te gloeien rode patronen op de vloeren en de muren van de kamer zien , dankzij een visueel vermogen alleen Assassins kunnen beheersen . Het spel eindigt met Desmond nadenken over de betekenis van deze symbolen en de identiteit van de persoon die ze geschapen .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe je je PC games verkopen vo…
·Hoe maak je een DPS Warrior 
·Hoe kan ik vergrendelen Loot W…
·Hoe te Axis en Allies speel gr…
·Hoe te Wolf Predator Spelen in…
·Fly Fishing Games 
·Hoe te Puzzle Pirates Cheats G…
·Hoe maak je een FooPets accoun…
·D & D Games voor de PC 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Start-Up Command Line Gebruik Sch…
·Hoe de Polaroid Look in Photoshop 
·Hoe de eigenschappen van de bron Veld in…
·Hoe te Count & Group gebruiken door in S…
·Hoe een Big Fish Game Manager uitschakel…
·Hoe te M4V converteren naar AVI voor een…
·Hoe te Zulu gebruiken 
·Hoe je Skype gesprekken in iPhones Ontva…
·Hoe te Cakewalk gebruiken om Music Print…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com