Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Kunt u Donkerder een potloodtekening in PowerPoint ?
De Microsoft Office Suite komt niet met een speciale foto-editor of grafische component , maar weggestopt in elk van de programma's , zoals PowerPoint , is een manier om foto's die u brengen in veranderen . voor Microsoft PowerPoint , vindt u het misschien nuttig te verduisteren tekeningen , zodat ze opvallen op uw dia's , vooral als je steken met de witte achtergrond van dia die wordt geleverd als standaard PowerPoint 's . Verduistering beelden is niet schadelijk voor het origineel en je hebt aangepaste controle over alle wijzigingen die u op de foto als je verder gaat . Haal het beeld om de Slide

Voordat u donkerder de tekening , moet je om het te krijgen op uw dia . Als u nog niet geërfd een dia dek met het beeld al op een dia , klikt u op het tabblad ' Invoegen ' en klik op ' Beeld '. Blader naar de afbeelding en dubbelklik erop . Maak je geen zorgen dat uw verduistering zal de originele bron tekening veranderen . Het zal als een apart bestand op uw PowerPoint .
Verduistering met tabblad Kleur

PowerPoint 's
roze Hulpmiddelen voor afbeeldingen blijven verschijnt alleen wanneer u de tekening op als je eenmaal hebt geïmporteerd het. Als u niet het tabblad zien , wordt het beeld niet ingeschakeld . Klik op de foto en je ziet een blauwe rand omheen te staan ​​en de tab aan de bovenkant . Klik op de " Color "-knop op het lint het tabblad Hulpmiddelen voor afbeeldingen . Van daar , cyclus je cursor - zonder te klikken - over de " Color Saturation " of " Color Tone " opties . U kunt zien zonder te klikken de verduistering gebeuren op de dia . Merk op dat de opties aan de linkerkant , zoals naar een verzadiging van 33 procent of een kleurtemperatuur van 4700K , zal het beeld donkerder te maken. Klik op een optie om de wijziging aan de dia daadwerkelijk te plegen . U kunt ook op een van de opties onder " Andere kleuren " in dezelfde afdeling , die de tekening zal brengen verschillende manieren te verduisteren .
Artistieke effecten

Als u op de " Artistieke effecten " knop op het tabblad Hulpmiddelen voor afbeeldingen opent een reeks opties voor verduistering van een tekening . Door de verschillende artistieke looks die de tekening kan transformeren . Je hoeft niet te klikken om de wijzigingen te zien . Probeer ' Potlood grijswaarden " en " Schets van het potlood " als verduistering opties .
Custom Wijzigingen

U kunt een tekening maken, zelfs niet verder als je naar beneden boren in een aantal van PowerPoint 's semi - verborgen verduistering opties . Op de " Artistieke effecten "-knop , klik op de " Artistieke effecten Opties " link naar het venster ' Afbeelding opmaken " openen . U kunt ook toegang krijgen tot hetzelfde venster door te klikken op " Picture Color Options " van de " Color " knop . Eenmaal daar , zult u donkerder opties op het menu " Picture Color " , zoals recoloring de tekening om een ​​donkerdere kleur of klikken op de "Shadow " optie om een ​​donkere schaduw over de tekening toe te voegen vinden . Het venster " Picture Correcties ' laat je ook spelen met een " Helderheid en Contrast " slider , die drastisch kan veranderen hoe wit en zwart worden weergegeven in uw tekening .
Application

Deze ideeën van toepassing op Microsoft PowerPoint 2013 en 2010 . Andere versies van de software zal moeten kleine tot grote verschillen in heel . Als je je afbeelding na donkerder het, klik met de rechtermuisknop en kies ' Opslaan als afbeelding . " Wanneer het venster Opslaan wordt geopend , moet u de bestandsnaam te wijzigen in iets anders , zodat je niet overschrijven van uw originele .
< Br >

Previous: No Next:
  PowerPoint
·Hoe PowerPoint 2007 Dia-indeli…
·Hoe kan ik een MVI insluiten i…
·Hoe maak je een dia verbergen …
·Mijn PowerPoint bevriest 
·Hoe Access -formulier converte…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe je sjablonen in PowerPoint…
·Hoe Bewerken een PowerPoint Sl…
·Hoe maak je een PowerPoint-dia…
  Related Articles
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar…
Hoe verander je je huidige printerinstel…
Routebeschrijving naar Make a Dank u not…
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
Hoe te donkerder het afdrukken op Word 2…
U kunt wijzigen van een JPG naar een Wor…
Kun je installeren Appleworks 6 op een M…
Kunt u lezen Open Office Docs op Microso…
  Software Articles
·Definitie van het nummer Symbool op een …
·Verbinding maken met Suse Linux in Remot…
·Hoe je het uiterlijk van Windows XP Rest…
·Hoe te verwijderen en vervangen Een deel…
·Waarom zijn al mijn opties Gehandicapten…
·Hoe te Pantone Getallen converteren naar…
·Hoe kan ik een afbeelding op een getypte…
·Hoe de Template Changer Verwijder het IP…
·Een back-up van een complete Vista Home …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com