Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe PDF-bestanden creëren vanuit een scanner
Vanwege de populariteit en de betaalbaarheid van personal computers , zijn de meeste documenten die nu elektronisch aangemaakt . Productiviteit software , zoals tekstverwerking en spreadsheet- programma's , heeft de manier veranderd waarop bedrijven opereren en hoe mensen met elkaar omgaan . Echter, als u alleen toegang tot een afgedrukt document en niet het bronbestand hebt , kunt u dat document scannen en in een elektronisch formaat , zoals PDF ( Portable Document Format ) . Maak PDF-bestanden van een scanner door het volgen van een paar stappen . Wat je nodig hebt
Bron document
scanner of all - in-one printer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Installeer een PDF schriftelijk toepassing op uw computer . Terwijl de meeste PDF schrijven van programma's zijn beschikbaar tegen een aanzienlijke kosten , zoals de Adobe Acrobat- lijn van toepassingen , er zijn gratis versies beschikbaar om te downloaden . PDFill is een programma dat kan worden gedownload zonder kosten , en het is geschikt voor het scannen doeleinden . Kopen van 2

Open de scanning applicatie die u als onderdeel van uw scanner of all - in-one printer geïnstalleerd . Scanning programma enigszins variëren , afhankelijk van de fabrikant , maar de totale stappen die in het scannen zijn in principe hetzelfde . Plaats het document dat u wilt scannen naar PDF in de automatische documentinvoer of op het vlakke bed van uw scanner .
3

Selecteer de optie "Scannen" onder het menu "Bestand " op uw scanprogramma . Selecteer uw PDF schrijven programma uit de lijst van de elektronische bestandstypen . Dit zal doorgaans worden vermeld met de naam van het PDF- schrijven -programma 's , zoals PDFill . Als het programma niet wordt vermeld als een optie regelrechte , selecteer dan de optie " naar bestand " . Kies " PDF " als het bestandstype . Klik op de knop " Acquire " om te beginnen met het scannen van het document .
4

Pas de resolutie van de scan met behulp van de onder het menu " Resolutie " opties . Vergeet niet dat een hogere resolutie zal leiden tot een grotere algehele PDF- bestand . Klik een keer op de " Scan " knop , en een pop - up venster zal genereren zodat u het document wilt opslaan . Kies een map waarin u het gescande document op te slaan van die in het menu " Browse" genoemd . Typ een naam voor het gescande document in het veld " Bestandsnaam " . Klik een keer op de knop " OK " om de scan te voltooien .
5

Klik met de rechtermuisknop eenmaal op de knop Windows "Start " en selecteer " Verkennen" te vinden en bekijk het PDF-bestand . Klik eenmaal op de map waarin het gescande document werd opgeslagen . Dubbelklik op het PDF- bestandsnaam , en het document wordt geopend in uw PDF -programma lezen .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe een PDF in Ubuntu Samenvoe…
·Hoe je documenten exporteren n…
·Hoe een PDF -formulier opmaken…
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe te creëren & Fill in PDF-…
·Hoe PDF-bestanden converteren …
·Hoe maak je een . PDF Tekening…
·U kunt beveiligen met wachtwoo…
·Hoe PDF-bestanden converteren …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Microsoft Word coderen 
·Hoe te Fonts in Office 2007 installeren 
·Hoe een College Catalog ontwerp uit Word…
·De beste manier om te vergroten Grootte …
·Hoe te Drums Quantize 
·Hoe maak je een JPG maken in een kogel i…
·Hoe te Voice Creature in Spore 
·Hoe een Live CD branden op wachtwoorden 
·Hoe maak je een Neon Sign in Illustrator…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com