Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe maak je een . PDF Tekening Wijzigen
Hoewel een van de meest waardevolle voordelen van een document omzetten naar een portable document format ( PDF ) -bestand is het feit dat het wordt alleen-lezen , diverse software programma's bieden de mogelijkheid om die PDF te wijzigen - gerenderde afbeelding . Door middel van programma's die je misschien al op uw computer , kunt u PDF- tekeningen bewerken te tonen redacting , verdoezelen fouten en steek extra afbeeldingen van je eigen . Dit heeft geen invloed op oorspronkelijke integriteit van de PDF 's , maar het creëert een nieuwe versie met uw wijzigingen . Wat je nodig hebt
Microsoft Word
Adobe Photoshop
Microsoft Publisher
Toon Meer Aanwijzingen
behulp van Word

Open Word 1 . Klik op het tabblad "Invoegen " aan de bovenkant van het scherm . Klik op het pijltje om de drop - down " Object " menu in het gedeelte " Tekst " van het lint openen en selecteer de " Object ... " link. Klik op het tabblad " Bestand gebruiken " , dan is de knop "Bladeren" , zoek de PDF en dubbelklik erop . Selecteer " OK " om de PDF- tekening invoegen in het Word-document . Kopen van 2

Klik op de " Shapes "-knop op het lint het tabblad "Invoegen " 's . Kies de rechthoek . Wanneer de cursor verandert in een plusteken , een rechthoek over een deel van de PDF-afbeelding , zoals de legende , een naam as of een of andere tekst identificeren van een ander deel van de afbeelding .
3

Klik op de roze tab " Hulpmiddelen voor afbeeldingen " die wordt geactiveerd . Klik op het menu " Omtrek van vorm " op het lint en selecteer het zwarte vierkant . Klik op de " Shape Fill " knop en kies het zwarte vierkant . De rechthoek wordt effen zwart en neemt op het uiterlijk van redacting deel van het beeld . Redacting is iets wat overheden en bedrijven doen te blokkeren uit delen van hun documenten , met dikke , ondoorzichtige rechthoeken om tekstgedeelten maskeren .
Photoshop
4

Open Photoshop , klik op het menu " File " en selecteer "Open . " Blader naar de PDF en dubbelklik op de bestandsnaam . Wanneer het venster "Importeren PDF" verschijnt , klikt u op de knop "OK " en de PDF opent op de Photoshop- scherm .
5

Klik op het menu " Beeld " aan de bovenkant van de werkruimte . Klik op de optie " Instellingen " en selecteer " Kleurtoon /verzadiging " van de fly - out menu .

Dia 6 van de " Hue " balk naar links of rechts om de kleuren van de PDF- afbeelding te wijzigen . De richting zal verschillen afhankelijk van de PDF 's originele kleuren . Klik op de knop "OK " wanneer voldaan .
Behulp Uitgever

Open Publisher 7 en klik op de " 8.5 x 11 " -knop . Wanneer de lege uitgever verschijnt, klikt u op het tabblad "Invoegen" . Klik op de " Object " knop op het lint en klik op de " Bestand gebruiken " keuzerondje te selecteren . Blader naar en dubbelklik op het PDF . Klik op " OK " om de PDF te voegen in Publisher .
8

Klik op het "Beeld" -knop op het lint . Blader naar een ander grafisch bestand toe te voegen aan de PDF , zoals een bedrijfslogo . Dubbelklik op de bestandsnaam om het toe te voegen aan de PDF . Zodra het verschijnt , klik erop en sleep het naar de gewenste locatie , zoals de linkerbovenhoek . Verzorgen , echter niet om een ​​deel van het beeld vertroebelen .
9

Voeg extra afbeeldingen aan de PDF door op de " Clip Art "-knop . Voer een term met betrekking tot de PDF of een element dat u voelt het ontbreekt in de " Zoek " box . Klik op " Ga " en scroll door de resultaten , dubbelklikken op elke afbeelding die u wilt toevoegen .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe een PDF maken van Final Dr…
·Hoe te Pub-bestanden converter…
·Hoe kan ik muziek invoegen in …
·OpenOffice Base PDF Tutorial 
·Hoe maak je een gebroken PDF F…
·Hoe een PDF Van 2 PDF-bestande…
·Hoe maak je een PDF -formulier…
·Hoe te creëren en opslaan van…
·Hoe een PDF Zonder Voorbeeld 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
·Hoe maak je een beheerder op Windows XP …
·Hoe 3GP bestanden naar AVI en MPEG 
·Hoe Video Flip 90 Degrees 
·Hoe te RecordNow installeren voor gratis…
·Hoe maak Guides in Adobe Photoshop 
·Hoe kan ik een brochure maken in Mircoso…
·Microsoft Word 2007 Afdruk samenvoegen T…
·Panda Rootkit Removal 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com