Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe te creëren & Fill in PDF-documenten
Het Portable Document Format ( PDF ) , maar het is een formaat , komt in verschillende vormen . U kunt andere documenten te converteren , creëren een uit het niets of scan in kranten . Een eenvoudige PDF is een exacte replica van het document dat u geconverteerd en kan niet gemakkelijk worden bewerkt . Aan de andere kant , kunt u het opzetten van interactieve PDF-formulieren , vaak gebruikt voor toepassingen , enquêtes en documenten reviews . Je moet interactieve formulieren met behulp van de Adobe Acrobat -software te creëren . Om in een interactieve PDF vullen , zowel Acrobat en de gratis tegenhanger , Adobe Reader , hebben de tools die u nodig hebt . Wat je nodig hebt
Adobe Acrobat
Adobe Reader
Toon Meer Aanwijzingen
Maak Eenvoudige PDF's
1

Open Adobe Acrobat .
2

Converteer een bestaand bestand naar PDF door het selecteren van " file , PDF , Uit bestand. " Selecteer het bestand in de "Open " dialoogvenster . Klik op " Open" om te zetten . Klik op "Bestand , Opslaan als " om het bestand op te slaan . Er zijn natuurlijk andere manieren om bestanden te converteren , zoals het gebruik van de "Print" of "Opslaan als "-functies in andere toepassingen .
3

Creëer een PDF van de grond af door te selecteren " bestand , PDF , Van Blank Page . " Een nieuw document wordt geopend . Begin met het typen van uw eigen tekst de pagina toe te voegen . Selecteer de tekst en verander de tekstkenmerken , zoals het lettertype en de lettergrootte van de Document werkbalk Nieuw . Klik op " Bestand , Opslaan" om het document op te slaan .
Maak interactieve PDF's
4

Open Adobe Acrobat .
5

Klik op " Formulieren , Start Wizard Formulier . " Selecteer " Een bestaand elektronisch document " om een document te converteren , zoals een PDF-of Word-document . " Selecteer" een papieren formulier File " om te scannen in een papieren vorm en maken het interactief . Als u een vorm van kras , eerste klik te maken " , Maak PDF , Van Blank Page " en selecteer " Start Wizard Formulier . " Volg de aanwijzingen om het document te converteren naar een PDF-formulier .
6

Klik op ' Formulieren , toevoegen of bewerken Fields . ' Selecteer een formulier hulpmiddel onder " vormen , vorm Extra. " Er zijn een verscheidenheid van instrumenten , die elk een ander type een formulierveld , zoals fill-in tekstvak , selecteerbare knop , selectievakje of lijst.
7

Klik op een gebied op de pagina waar u wilt toevoegen van de eerste interactieve formulierveld . Sleep een rechthoek om de grootte van het veld dat u wilt maken. Typ een naam voor het veld in het vak Veldnaam .
8

verder toevoegen van meer velden totdat u klaar bent met het maken van het formulier . Klik op het pictogram "Voorbeeld" om de vorm te testen . Klik op "Bestand , Opslaan als " om het formulier op te slaan .
Fill - in PDF's
9

Open Adobe Acrobat of Adobe Reader , welk programma je hebt . Terwijl u Adobe Acrobat om PDF's te creëren , zowel Acrobat en Reader hebben de capaciteiten formulieren in te vullen .
10

Selecteer het gereedschap Handje of het gereedschap Selectie ( zwarte pijl met I - balk ) . Klik op de " velden markeren " icoon op de documentberichtenbalk. Dit zal alle formuliervelden het dus zijn ze makkelijker te herkennen . < br >
11

Klik op een formulier veld dat u wilt vullen inch Wanneer u op een interactief schuiven , zal de cursor veranderen afhankelijk van welk type van het veld is . het richten van Vinger verschijnt wanneer u op een knop , selectievakje of item in de lijst . De pijl zal verschijnen wanneer u een product kunt kiezen uit een lijst . De I - balk wordt weergegeven wanneer u tekst kunt typen .
12

Maak een selectie of typ de tekst . Druk op " Tab " om door te gaan naar het volgende veld . Druk op " Esc " als u niet wilt dat uw invoer en het formulierveld weer gedeselecteerd .
13

Klik op " Bestand accepteren , opslaan als "om het bestand op te slaan met uw ingevulde gegevens . in Adobe Reader , moet u kiezen voor" file , Save a Copy . " je zult alleen in staat zijn om een kopie van uw gegevens op te slaan als het formulier maker gaf Reader uitgebreide rechten . < br >

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je een Multiple Input…
·Hoe u een digitale handtekenin…
·Over PDF -formaat 
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe een PDF Zet in de hoofdtek…
·Hoe te openen een PDF in Full …
·Hoe maak je een PDF- bestand c…
·Hoe te gebruiken ImageMagick n…
·Hoe een PDF Put in Evernote 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een App ontwikkelaars Wees 
·Hoe maak je een . PDF converteren naar .…
·Hoe kan ik muziek toevoegen aan een vide…
·Hoe link naar een andere PowerPoint 
·Hoe te OpenOffice verwijderen uit mijn c…
·Hoe te gebruiken Notepad 
·Hoe kan ik een MP3 in WaveLab Maak WaveL…
·Hoe je bestanden te synchroniseren met e…
·MS Excel 2002 Tips & Tricks 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com