Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te kleurinstellingen in Photoshop Verander
Photoshop maakt voor het veranderen van een beeld van de oorspronkelijke , zogenaamde bron , mode om een ander , of het doel , de modus . Het eindgebruik van het beeld bepaalt de juiste modus , bijvoorbeeld afdrukken van een beeld vraagt ​​om een ​​andere modus dan voor schermweergave . Om een ​​kleur modus in Photoshop te veranderen , volgt u deze stappen . Instructies
1

Maak alle bewerkingen van de afbeelding in zijn oorspronkelijke kleur modus . Voor digitale camera 's en scanner beelden , deze modus is meestal rood /groen /blauw of RGB . Drum scanner beelden zijn meestal Cyaan /Magenta /Geel /Zwart of CMYK . Bewerken voorafgaand aan het veranderen van de kleur -modus zal het makkelijker zijn en meer beeldgegevens te bewaren . Kopen van 2

Maak een reservekopie van het beeld dat alle lagen bestaat voordat het wordt omgezet . Klik op " Opslaan als" onder "File " op de Photoshop- menubalk . Typ een nieuwe naam voor de afbeelding in het dialoogvenster , navigeert u naar de map waarin het nieuwe bestand zal verblijven en klik op 'Opslaan'. Het nieuwe bestand wordt weergegeven op het scherm .
3

Open het venster Lagen door " Venster " op de menubalk en klik op ' Toon Lagen "op de PC of" Lagen "op de mac . Plat de afbeelding lagen door te kiezen voor " Een laag maken " op de " Layers " palet pull - out , die eruit ziet als een pijl naar rechts op de rechterbovenhoek . De afbeelding lagen moet worden afgevlakt om ervoor te zorgen de blending kleur lagen zal niet veranderen als de kleur wordt gewijzigd . Ook moet je wat kleur modes niet ondersteunt lagen , en de lagen worden automatisch afgevlakt wanneer de kleurmodus wijziging wordt aangebracht . Voltooi alle bewerkingen aan de lagen voordat je dit doet , zoals afvlakking van de lagen kan niet ongedaan worden gemaakt .
4

Kies " Beeld " in de menubalk en kies vervolgens " modus . " Selecteer de gewenste modus in het submenu . RGB-en CMYK worden gebruikt voor het afdrukken in kleur . Andere modi bitmap , gebruikt voor elektronische beeld; grijswaarden die de kleuren zwart en wit , en geïndexeerd , die wordt gebruikt voor multimedia web graphics . Een gedimde stand geeft aan dat de functie niet kan worden gebruikt op die afbeelding .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een animatie maken…
·Hoe maak je een Smoke Effect M…
·Hoe je Lips in Photoshop Eleme…
·Hoe te kopiëren & plakken van…
·Hoe maak je zwart-wit foto's I…
·Hoe maak je een Brush Set als …
·Hoe maak je een Photoshop Foto…
·Hoe je Photoshop Elements Rich…
·Hoe maak je een Regenboog in P…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat zijn plug-ins voor Photoshop ? 
·Hoe maak je een Digital Video Cassette T…
·Hulp bij het installeren van Microsoft O…
·Gids voor Killing Warlord Kalithresh 
·Wat is een Learning Management Systeem ?…
·Hoe maak je een FTP -server migreren 
·Hoe kan ik zien een Changed document in …
·Hoe te Schakel Norton Virus Protection 
·Hoe kan ik een DVD naar Xvid comprimeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com