Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Gids voor Killing Warlord Kalithresh
De Warlord Kalithresh is een level 72 drietand -zwaaiende Naga ligt in het Stramvault in de Coilfang Reservoir gebied van de Zangarmarsh moeras in de Outland zone van het online spel World of Warcraft . Kalithresh is de eindbaas in het Coilfang Reservoirs , en als zodanig , heb je een moeilijke tijd in het verslaan van hem , die een partij bestaande uit ten minste een tank en drie personages kunnen doen 600 of meer schade per seconde . Met een groep schade - per - seconde vermogen van meer dan 2200 moet je in staat om hem te verslaan met geen slachtoffers gemaakt . Slag Strategie

Houd een constante spervuur ​​van schade gaan tegen Warlord Kalithresh . Manoeuvreer je tank personage voor het oog in het midden van de kamer en het betrekken Kalithresh daar. Stel je healer te concentreren op de tank , houdt hem in de strijd en absorberen de meeste Kalithresh 's schade . Gebruik varieerden personages in de partij als je zou de tank , waarbij de nadruk vooral op de krijgsheer . Hebben uw feest mages vooral waakzaam voor de witte reflecterende schild rond Kalithresh die elke spell geworpen om terug te komen naar hen zal leiden . Wanneer het schild activeert , hebben de genezer schakelaar aan de zorg voor beschadigde spreukgebruikers als dat nodig is. Uw genezer moet ook op zoek naar een 500 schade spietsen Kalithresh kan op een enkele partij lid elke drie seconden toebrengen .

Als u de krijgsheer te vechten , zal hij verhuizen naar een van de vele containers rond de kamer . Deze containers , genaamd Naga Distillers , zijn wat te bieden Kalithresh met veel van zijn macht , en je moet er zeker van zijn dat hij de kans om gebruik van te maken niet heeft.
Naga Distillers

Om Warlord Kalithresh doden , zal uw partij moeten de vele Naga Distillers vernietigen in de kamer . De Naga Distillers zijn containers die , wanneer geactiveerd , woedend Kalithresh , waardoor de krijgsheer te verhogen in de aanval snelheid met 75 procent en de schade toegebracht door 70 procent . Daarnaast worden de effecten vermenigvuldigd met elke container geactiveerd .

Vernietigen de containers voordat ze de 10 seconden nodig Kalithresh woedend . Sla alle high - schade bevoegdheden partijleden hebben voor de vernietiging van de containers . Je kunt niet vernietigen het bevat voordat Kalithresh activeert hen , zodat leden van uw groep zal worden in een race naar de gemiddelde 10.000 raakpunten van de schade nodig is om ze te vernietigen in de toegewezen tijd te doen .
< br >

Previous: Next:
  PC Games
·PC Games voor Slow PC 
·Hoe te Cheats in de Terra Nova…
·' Advance Wars ' Hoe te spelen…
·Hoe te Put Games op de ZSNES 
·Hoe maak je een administratiev…
·Hoe te Roller Coaster Tycoon 3…
·Hoe te Games spelen zonder de …
·HTML Flash Games 
·Hoe PC Spelletjes op Macs 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Soorten Powerpoint presentaties 
·Fixes voor overbelichting in Photoshop 
·Hoe maak ik een MP3 CD met Windows Media…
·Hoe je Skype gebruiken zonder een headse…
·Hoe maak je een CV Computer vriendelijk …
·Hoe maak je een Silverlight TextBlock ee…
·Hoe kan ik Norton Alerts Stop 
·Hoe je tekst een hoofdletter te verander…
·Hoe kan ik macro's gebruiken in Microsof…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com