Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te Schakel Norton Virus Protection
Lang geleden, toen , de enige mensen die over antivirussoftware gesproken waren de IT -afdeling vormen . Deze dagen , antivirus programma's zijn een must voor elke PC , en Norton van Symantec is een van de grootste spelers in de cyber - security spel . Norton AV werkt door te insinueren zelf behoorlijk diep in de schuilhoeken van uw harde schijf , zodat het wegwerken van het is nogal gespecialiseerd . Als je gewoon nodig hebt om de instellingen bij te werken om ervoor te zorgen dat uw beveiliging is ingeschakeld , is het vrij makkelijk via de Norton gebruikersinterface . Wat je
Norton Antivirus software nodig door Symantec
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer om te zien dat Norton loopt door op zoek naar het pictogram Symantec in het systeemvak in de buurt de klok . Klik met de rechtermuisknop en kies " uitschakelen " als je nodig hebt om tijdelijk uit te schakelen . Om het weer aan te zetten , klik met de rechtermuisknop en selecteer "enable . " Kopen van 2

Open de gebruikersinterface door te klikken eenmaal op het pictogram in het systeemvak en het selecteren geopend . Als uw programma zegt dat het ingeschakeld , maar u wilt controleren of de bescherming is ingeschakeld , dit is waar te beginnen .
3

Ga naar instellingen dan geavanceerde opties . Afhankelijk van het jaar van uitgave van de Norton-software , moet je dan een of andere vorm van de uitdrukking " Norton Antivirus Options . " Klik op dat en het volgende scherm heeft meerdere tabbladen . Selecteer het tabblad " Algemeen " en vink het vakje naast " Turn on bescherming voor mijn Symantec-product . "
4

Bepaal eerst of er een probleem is met uw Norton -installatie . Als je niet handmatig schakelt vak dat controleren , maar je bescherming is ingeschakeld sowieso uitgeschakeld , kan het een infectie of een beschadigde installatie vertegenwoordigen . Het beste wat te doen als uw abonnement is van kracht is op het hulpprogramma voor het verwijderen te krijgen van de Symantec- website en verwijdert uw exemplaar van Norton Antivirus voor het geval dat .
5

Herstart de computer na het uitvoeren van de uninstall- programma . Als je een back-up , start het programma opnieuw en start de computer opnieuw op te starten . Tot slot , installeer een nieuw exemplaar van de Norton- software van Symantec en volg de aanwijzingen om uw voorkeuren in te stellen .
6

" inschakelen " een voorgeladen exemplaar van Norton Antivirus , dat op een nieuwe computer kwam , net dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad en volg de installatie-instructies . Wees ervan bewust dat veel nieuwe computers komen geladen met trial-versies van antivirussoftware van Norton en andere makers . Deze zullen vervallen aan het einde van de proefperiode en je moet een abonnement te blijven ontvangen van de updates die te maken antivirus software programma's werken tegen alle actuele bedreigingen .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te verbergen Auto-Protect …
·Hoe maak je een virus Dropper …
·Wat is het Paard van Troje Age…
·Hoe te verwijderen PC Tools Of…
·Hoe je Avira Setup 
·Hoe Is Remote Computer Spyware…
·Verschil tussen Norton 360 en …
·Hoe de Avast Antivirus bijwerk…
·Computer Virus Beschrijvingen 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een scherm in Camtasia 
·Hoe te Pixelvorming een afbeelding zonde…
·Hoe om te upgraden Pro Tools 6 tot Pro T…
·Hoe om te upgraden naar Quicken 2007 
·Hoe maak je aanpassen een webgalerie Met…
·How to Get Rid van of uitschakelen McAfe…
·Vinyl naar MP3 Conversion 
·Hoe maak je een link naar Microsoft Powe…
·Hoe kan ik een aangepaste kleurboek Zorg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com