Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je aanpassen een webgalerie Met Photoshop
Adobe Photoshop is het best bekend om zijn geweldige grafische mogelijkheden . Het wordt gebruikt voor kunst , reclame en speciale effecten aan video's toe te passen . Maar naast deze toepassingen , kan ook worden gebruikt om inhoud te creëren voor webpagina's . Een groot nut voor Photoshop bij het maken van een webpagina is de mogelijkheid om een aangepaste webgalerie maken . Het combineren van de verschillende tools en functies van Photoshop , zult u een webgalerie , dat is een stuk boven de standaard knip-en -plak- gallery je normaal zien te creëren . Instructies
1

Selecteer de afbeeldingen die u wilt gebruiken in uw webgalerie . Vervolgens laad ze op uw computer , hetzij door uw digitale camera aansluit op de computer of door de afbeeldingen scannen inch Als u scant de beelden in , zorg ervoor dat de scansoftware ingesteld op een hoge resolutie ( 600 zou moeten doen ) , aangezien dit zal bijdragen tot het verminderen van de moire effect ( een ruispatroon die soms verschijnen op slecht gescande afbeeldingen ) . Sla alle deze beelden naar een map met de naam " Web Gallery 1 . "

Open Photoshop 2 . Selecteer " File " en klik "Nieuw . " In het dialoogvenster dat wordt geopend maakt de pixel breedte en hoogte ongeacht de grootte die u wilt dat uw webgalerie pagina te zijn . Houd in gedachten dat de meeste computerschermen nu worden ingesteld op 1024x720 pixels , dus het is best om het beeld deze grootte te maken . Stel de resolutie tot 72 en klik op "OK . "
3

Klik op de "nieuwe " kleur in de werkbalk en in het dialoogvenster veranderen de kleur aan welke kleur je wilt . Misschien wilt u de dezelfde kleur als degene die u gebruikt op uw andere webpagina's dingen consequent te blijven selecteren . Selecteer nu het gereedschap " Emmertje " en gebruik deze om het doek te vullen met de kleur .
4

Selecteer " File " en klik op 'Openen'. blader naar de map " Web Gallery 1 " en open een van de afbeeldingen . Klik op " Selection " en klik op " Alles selecteren . " Selecteer vervolgens "Edit " en klik op 'Kopiëren'. Terug in de galerie document selecteer "Edit " en vervolgens " Plakken . " De afbeelding is nu geplakt in zijn eigen laag . U kunt nu gebruik maken van de functie " Verplaatsen " , evenals de " Scale " en draaien " functies onder " Edit " om het beeld te plaatsen waar u het wilt . Herhaal deze stap om alle beelden in de galerij document plaatsen.
Goedkope 5

Selecteer het gereedschap " Slice " uit de werkbalk . Gebruik het om schijfjes te creëren rond elk van de beelden . Zorg ervoor dat in de daarvoor bestemde ruimte noem alle segmenten , zelfs degenen die zijn vermeldenswaard in hen . nu selecteer " file " en klik op " Opslaan voor web en apparaten . " In het dialoogvenster dat wordt geopend klik slaan en de naam van uw bestand . Photoshop zal nu redden uit een HTML -bestand voor uw pagina en de gesneden beelden die u hebt gemaakt .
< br > 6

Laad de HTML-pagina in welke webpagina -editor die u gebruikt ( Dreamweaver , Frontpage .... ) dan importeren de map " Web Gallery 1 " in de mappen voor uw website . Nu klik met de rechtermuisknop op het elk plakje dat bevat een foto en selecteer het beeld dat het ene past in de slice "Hyperlink . " in het dialoogvenster dat wordt geopend , bladert u naar de " Web Gallery 1 " map die u geïmporteerd ( niet het origineel ) en selecteer . Doe dit voor elk van de plakjes . uw pagina kan nu worden gepubliceerd op uw website . Als iemand klikt op een afbeelding in de galerie , zal de grote versie verschijnen voor hen te bekijken .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je foto's in Photosho…
·De beste Photoshop Plug - Ins 
·Hoe te herstellen van CTRL - 2…
·Hoe te schrijven in Photoshop …
·Hoe kan ik Make Water Splash i…
·Hoe te wijzigen iemands huidsk…
·Hoe teken ik een bol met Photo…
·Hoe kan ik een gloed om een ​​…
·Hoe kan ik meerdere foto's Zet…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Problemen met de Visual Studio 6 Tovenaa…
·Hoe kan ik nieuwe symbolen maken om te g…
·Hoe je Avast Restart 
·MacJournal Gereedschap 
·Hoe maak je een iPhoto- album maken 
·Hoe te lezen uit een tekstbestand in Exc…
·Hoe gegevens importeren in een Microsoft…
·Quick Filters in Access 2007 
·Hoe te Field Codes bekijken in Word 2007…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com