Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een aangepaste patroon in Photoshop Maak
Het hebben van aangepaste patronen aangewezen in Photoshop kan maken creëren top-notch ontwerpen makkelijker en sneller . Uw ontwerpen hebben meer originaliteit dan die zijn gemaakt met de standaard patronen . Het creëren van achtergronden voor print of website toepassingen zijn veel gemakkelijker met behulp van de functie patroon omdat Photoshop doet de " stap en herhaal " voor u werken. Plus , als je eenmaal een patroon hebt gemaakt , kunt u het opnieuw en opnieuw te gebruiken . Deze methode maakt het ook mogelijk om de achtergrondkleur te veranderen om nog meer op maat te bereiken kijkt . Instructies
1

Open Photoshop en maak een nieuwe pagina . Een goede pagina grootte is 3 x 3 " op 300dpi met een transparante achtergrond . In deze grootte en resolutie , zal u een goed gevoel voor hoe je patroon zal dupliceren krijgen , en je zal ook zeker van zijn dat u het effectief kunt gebruiken met vele soorten . bestanden kopen van 2

Maak de basis ontwerp voor het patroon met een van de Photoshop- functies die u verkiest het ontwerp kan hier zo simpel zijn als het voorbeeld te zijn - . een enkele cirkel die vervolgens zal worden herhaald in uw patroon textuur . Het is een goed idee om functies zoals lijn gewicht en de vorm overdrijven diktes op uw ontwerp , zodat ze nog steeds zichtbaar zullen zijn als uw patroon wordt kleiner .
3

samenvoegen alle lagen in het ontwerp, zodat u zal hebben maar een laag te gebruiken om uw patroon te maken . niet onder meer de achtergrondkleur laag in het afgewerkte ontwerp laag. op die manier kunt u de achtergrondkleur van het patroon voor diverse toepassingen te wijzigen . Controleer of de achtergrondlaag is uitgeschakeld voordat het uitvoeren van de volgende stap .
4

Definieer het ontwerp als Photoshop soort patroon . met de samengevoegde ontwerp layer geselecteerd in het palet Lagen , gebruikt u de rechthoek tool om een doos te tekenen rond het ontwerp , met inbegrip van de geprefereerde randruimte . Vergeet niet, de grens ruimte die u opneemt in de selectie zal bepalen hoe ver de ontwerpen verschijnen in het patroon . Zodra je de doos hebt getekend , kiest u bewerken > patroon definiëren van de belangrijkste Photoshop menu. Selecteer in het dialoogvenster , geef het nieuwe patroon een naam en klik op OK .
5

Breng het patroon en voeg de gewenste achtergrondkleur . maak eerst een nieuw document in Photoshop en kies de grootte en de resolutie . maak vervolgens een patroon laag door te klikken op Layer > New Fill Layer > patroon van het belangrijkste Photoshop menu . Geef de laag een naam en klik op OK . een enkel exemplaar van het patroon ontwerp moet op de pagina en een tweede dialoogvenster verschijnen box zal verschijnen zodat u de voorkeuren kunt instellen . Als het patroon ontwerp niet verschijnt , klikt u op de pijl in het vak uitzicht op de rechtermuisknop en selecteer het patroon . Pas nu het percentage glijdende schaal om te bepalen hoe groot of klein je wilt het patroon te worden . Klik op OK en de patroon laag is op zijn plaats .
6

Voltooi het ontwerp . Omdat u het patroon met een transparante achtergrond gemaakt , kunt u een laag toe te voegen en breng de gewenste achtergrondkleur . Voeg eventuele extra artwork en opslaan . De nieuwe patroon is met succes in gebruik genomen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Elegant Filigraan ontwe…
·Hoe te converteren een afbeeld…
·Hoe te Inkleuren in Photoshop …
·Wat is Adobe Photoshop Element…
·Hoe om rimpels in Photoshop Ve…
·Hoe Achtergrond effecten in Ad…
·Speciale effecten in Photoshop…
·Hoe kan ik een afbeelding in P…
·Hoe te Pas de kleur van het ha…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe MKV converteren naar WMV 
·Wat is de standaardweergave in Word 2007…
·Hoe PowerPoint 95 -bestanden converteren…
·Dubbel boekhouden Projects 
·Hoe maak je een WAV -bestand Knip 
·Hoe kan ik een ISO- bestand te openen 
·Hoe kan ik een ISO- bestand te openen in…
·Hoe Set Up Metadata in DB2 
·Hoe te Greatest Oma Uw Eigen Wereld Cert…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com