Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Photoshop Logos maken
Als u elementaire ervaring met Adobe Photohop , het creëren van een logo voor print of web kan relatief gemakkelijk en leuk . Hier is een stap - voor-stap procedure met een logo-ontwerp gemaakt voor een bedrijf . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een nieuw document en grootte het tot ongeveer 4 - door - 6 inch met een resolutie van 300 ppi ( Pixels Per Inch ) . Dit is een standaard resolutie voor het afdrukken en een iets grotere afmeting dan nodig voor de meeste doeleinden . Als je gaat om het logo te gebruiken op een website , kunt u de resolutie later te verlagen tot 72 ppi . De grootte en vorm van uw logo kan variëren , dus u kunt de grens bijsnijden naar beneden aan te passen wanneer u klaar bent met het ontwerpen , en ook de schaal naar beneden om een ​​visitekaartje te passen als je wilt.

Start 2 door het intikken van de naam van uw bedrijf of organisatie met een lettertype dat de aard van uw bedrijf weerspiegelt . Probeer verschillende soorten en kleuren lettertype, en zien hoe het eruit ziet in alle hoofdletters versus doppen op de belangrijkste woorden . In dit voorbeeld , de klanten wilden iets elegant die een beroep op hun chique klanten en suggereren groeiende planten .
3

Teken een embleem of een pictogram dat een element van doel of functie van uw organisatie suggereert . In dit voorbeeld werd de pen tool gebruikt om een ​​gestileerde afbeelding van water golven te trekken . De pen tool kan worden gebruikt om vector vormen die kan worden opgeschaald zonder verlies van resolutie , of uitgerekt om te passen , zoals in dit voorbeeld , onder de lengte van de naam van het bedrijf te trekken .
4

Overweeg andere kleine toevoeging , geïllustreerde versieringen die zal helpen brengen een element van de diensten die u levert . In dit geval wordt een triplet van bladeren getekend functie pen . Elke vorm wordt automatisch geplaatst op een aparte laag . ( Zorg ervoor dat uw palet lagen ' wordt weergegeven . Het kan worden benaderd door het selecteren van " Window" in de menubalk boven , dan " Layers " of " Show Layers " in oudere versies van Photoshop . )
5

Plaats uw extra decoratie ( s ) bij een select gebied dat het ontwerp artistiek zal aanvullen . In dit voorbeeld worden de bladeren toegevoegd aan de staart van de laatste letter een kiemen waterplant impliceren . De lagen zijn verbonden , en de 3 blaadjes worden tegelijkertijd teruggeschroefd .
6

Voeg een extra regel van het type te helpen bij het beschrijven van uw activiteiten of diensten . Zoals in het logo van dit bedrijf , de woorden geschreven in het slanke lettertype vertellen klanten wat ze kunnen krijgen van Water Gardens Galore . De bottom line van het type is kleiner en in een ander lettertype ( om het te onderscheiden van de titel van de onderneming ) .
7

Probeer de basisformule van de titel , Emblem , decoratie en beschrijving . Het zal blijken te zijn een duidelijke, beknopte en gedenkwaardige logo voor uw onderneming.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te onverzadigde Red in Pho…
·Photoshop Haar Technieken 
·Hoe te knippen Een Afbeelding …
·Hoe maak je een pen met Draw P…
·Hoe Achtergrond verwijderen va…
·Hoe te roteren een Canvas Wind…
·Hoe je Photoshop Textures 
·Animatie-effecten Met Photosho…
·Rode-ogenreductie in Photoshop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een elektronische handtekenin…
·Het automatisch laden Norton Antivirus 
·Hoe je kleding ontwerpen op IMVU 
·Hoe je Logitech Quickcam installeren zon…
·Hoe uw eigen spreadsheet programma Creë…
·Hoe je Home Movies rippen naar een compu…
·Hoe kan ik een Brunette Blonde in Photos…
·Hoe kan ik een DVD Play Out van een twee…
·Het wijzigen van de kleuren van Dot Patr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com