Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe om rimpels in Photoshop Verminder
Adobe Photoshop biedt een breed scala van grafische tools , zodat gebruikers beelden te veranderen bij de klik van een muis . In de digitale portret industrie , Photoshop kan de professionele fotograaf gelaatstrekken te verbeteren , aan te passen portret verlichting en verwijderen van ongewenste vlekken of rimpels. De mogelijkheid om de verschijning van rimpels te verminderen is een flatterende functie en de procedure is niet moeilijk als je een rudimentaire kennis van Photoshop gereedschap pallet. Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open je afbeelding in Photoshop en maak een kopie van de miniatuur van de achtergrondlaag te slepen , zichtbaar in de Lagen Pallet , naar het pictogram " Nieuwe laag " aan de onderkant van de Layer Pallet . Door het maken van een kopie van het beeld laag , de oorspronkelijke afbeelding is veilig en dit stelt u in staat op te halen op elk gewenst moment . Kopen van 2

Selecteer de Clone Tool uit de werkbalk aan de linkerkant van het werkgebied . The Clone Tool werkt door bemonstering van een gebied van pixels en vervolgens overbrengen die pixels op een ander gedeelte van de afbeelding .
3

Kies een grote zachte borstel uit de Clone Tool menubalk , die rechtstreeks lijkt boven de afbeelding aan de bovenkant van de Photoshop- canvas. Naast het woord " Brush " een kleine representatieve zwarte cirkel verschijnt . De kleine pijl naar rechts kunt u de grootte van het penseel wijzigen en selecteer een zachte , fuzzy configuratie .

Look 4 aan de rechterkant van de Brush functies pallet en selecteer " Normaal " van de Mode optie . Selecteer vervolgens een Dekking van 15 procent , een stroom van 100 procent en zorg ervoor dat u laat het vak " Uitgelijnd " uitgevinkt . Tot slot , zorg ervoor dat u het dialoogvenster Sample op " Huidige laag . "
5

Zoek een oppervlakte van gladde huid zo dicht mogelijk bij een rimpel . Je cursor staat voor de Clone Tool als u deze plaatst in het geselecteerde gebied en het zal verschijnen als een cirkel . Houd de toets " Alt " en de cursor zal een kleine cirkel zien met een kruis binnen. Centrum dit over een gebied van gladde huid en klik met je muis om de selectie op te slaan .
6

Klik op de rimpel en de Clone tool zal beginnen om de pixels te verplaatsen van de gladde huid monster naar de rimpel dat u wilt verkleinen . Omdat de dekking is ingesteld op slechts 15 procent , moet u meerdere malen op om de rimpel volledig vervangen . Maar, zult u een meer natuurlijker beeld kijken als u blijven genieten van andere nabijgelegen gebieden van de huid en ze in uw inspanningen rimpels verminderen .
7

Blijven werken op elke rimpel op het model van het gezicht tot ze lijken op de nabijgelegen omliggende huid .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe om te doen Twilight Beïnv…
·Photoshop Tutorial voor Teardr…
·Hoe te Smoke maken met Wolken …
·Hoe kan ik Fake foto's met Pho…
·Tips voor Photo Makeovers Met …
·How to Get Rid van rimpels in …
·Glitter Effect in Photoshop 
·Raster naar Vector in Photosho…
·Hoe maak je een persoon met Ph…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Logitech SetPoint installeren 
·Hoe maak je een WPS- document wijzigen n…
·Hoe je oude Apple Tekstverwerking docume…
·Hoe maak je een wenskaart maken in een w…
·Hoe te SFV bestanden Gebruik 
·Java Zal niet Uninstall 
·Hoe Word- document bestanden Fix 
·Hoe maak je een voettekst wijzigen op ee…
·Hoe kan ik een dvd afspelen in Windows M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com