Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een vliegtuig Surface in Photoshop Creat
Als u het maken van een website over vliegtuigen , of zijn het maken van texturen voor een CGI- vliegtuig , moet je een realistisch beeld van een vliegtuig oppervlak ( of de huid ) . Bijvoorbeeld , als je een site over een Tweede Wereldoorlog vliegtuigen , het hebben van een logo met een huid van een luchtvaartuig op de achtergrond misschien een goed idee zijn . Je zou gedacht hebben dat zoiets de dure diensten van een professionele grafische kunstenaar zou vereisen , maar als je toegang tot een kopie van Photoshop hebt , kunt u deze achtergrond zelf maakt . Instructies

Open Photoshop 1 . Selecteer " File " en klik "Nieuw . " In het nieuwe document dialoogvenster dat verschijnt , voert u de grootte in pixels die u wilt voor u ontwerpen . Voeg dan nog 100 pixels zowel de breedte en hoogte . Tenzij u van plan om het ontwerp gedrukt , laat de resolutie op 72 pixels . Kopen van 2

Ga naar de onderkant van de werkbalk en zet de "nieuwe " kleur aan een lichtgrijs . Stel vervolgens de " Achtergrond " kleur naar een donkergrijze .
3

Selecteer " Filter" in het menu , dan " Lawaai , " en klik op " Noise toevoegen . " In het dialoogvenster dat verschijnt , kiest u ' Gaussian , " " Monochromatic " en stel de " Bedrag " tot ongeveer 30 . Klik op "OK . "
4

Selecteer " Filter " en vervolgens " Blur " en klik op " Motion Blur . " Maak de " Angle " 0 en de "Distance " 25-40 . Klik op " OK . " Deze stap resulteert in lelijke randen die moeten worden verwijderd .
5

Selecteer het gereedschap "Crop " uit de werkbalk . In de opties aan de top , zet de grootte op "Vast " en voer de door u in stap 1 ingevoerd voordat u toegevoegd de extra 100 pixels groot. Trek nu de keuze om de randen te sluiten . Druk op "Enter " om de randen bij te snijden uit .
6

Schakel " Fixed" in de opties en maak een selectie die het midden twee derde van het doek van links naar rechts bevat , en het gehele doek van boven naar beneden .
7

Klik op het pictogram " FX " onder het " Lagen " -paneel en een van de opties te kiezen " Bevel and Emboss . " In het dialoogvenster , breng een kleine " Afschuining " om het beeld . Ook van toepassing een " , Outer Glow " instellingen de " Opacity " tot ongeveer 20 .
8

toevoegen klinknagels waar u wilt dat ze door het maken van kleine selecties met het " Elliptical " selectie tool en het toevoegen van een " Afschuining . "
9

Selecteer " File " en klik op" Opslaan ". Noem het bestand , kiest u JPEG als bestandstype en klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik een Glanzend Effect…
·Hoe te Default Color Settings …
·Hoe kan ik een Animated GIF in…
·Het maken van GIF's met Twee B…
·Hoe je Photoshop een circulair…
·Veranderen van kleur van Garme…
·Hoe te Hair renderen in Photos…
·Hoe maak je een Game Board Maa…
·Het toevoegen van licht naar e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word-document vergrendele…
·Hoe te wijzigen Haarkleur Photoshop 
·Hoe de Installer Cache wissen op iTunes 
·Wat is de extensie . FH10 ? 
·Hoe te kopiëren en plakken in Flash 
·PMP Transcoding Gereedschap 
·Hoe het opzetten van Microsoft Word-docu…
·Hoe je afbeeldingen insluiten in OpenOff…
·Hoe te automatiseren op Powerpoint 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com