Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een laag in Photoshop CS3 Twist
Adobe Photoshop CS3 heeft een tool genaamd Warp dat maakt draaien en anderszins kromtrekken lagen heel simpel . Dit effect kan worden gebruikt om aan te tonen van een dollar bill gaan in een afvoer of om een ​​glas melk te laten lijken bijzonder slank in het midden . Het manipuleren van de kromtrekken gereedschap neemt een beetje oefening , zodat u kunt wensen om een gedupliceerde laag om op te treden voor het plegen van wijzigingen in uw uiteindelijke document te maken . Wat je nodig hebt
Digitale foto
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de afbeelding in Adobe Photoshop CS3 . Kopen van 2

Kies of maak . uw beoogde layer

Als de foto al lagen , selecteert u de laag die u wilt vervormen ( dat is , zorg ervoor dat het gemarkeerd in het palet Lagen , gevonden door gebrek aan de onderkant rechts van uw scherm - Als het er niet is , opent u het in het menu Venster ) en ga naar de volgende stap .

Als de afbeelding geen lagen hebt ( u kunt dit zien door te kijken naar het lagen palet , waar er alleen zal zijn een ding opgenomen , genaamd " achtergrond " ) , moet u een (of meer, afhankelijk van je project ) te creëren .

Als u wilt dat uw hele beeld vervormen , ga naar het menu Layer , selecteer " . ; Nieuwe , " en selecteer vervolgens" Nieuwe laag uit achtergrond " In het pop - up menu dat daarna komt , kunt u deze laag hernoemen als je wilt - het zal worden genoemd " Layer 0 " standaard .

Als u slechts een deel van het beeld vervormen , eerst het gedeelte van de afbeelding dat u wilt vervormen met behulp van selectie van Photoshop ( snelle selectie en de toverstaf selecteert zijn bijzonder nuttig voor het selecteren van grote gebieden - u vervolgens kunt verfijnen met de lasso ) . Selecteer vervolgens " Nieuw " in het menu Lagen , gevolgd door ofwel " New layer via copy , " die vertrekt wat u hebt geselecteerd in de achtergrond evenals het maken van een nieuwe laag met de selectie over, of " Nieuwe layer via cut , " waarin de selectie wordt verplaatst naar een nieuwe laag en laat alleen het geselecteerde gebied in de achtergrond .

Zorg dat je nieuwe laag is gemarkeerd en ga naar de volgende stap .
Goedkope 3

Ga naar het menu Bewerken en selecteer " Transform " en vervolgens " Warp " in het submenu . Een raster zal verschijnen in uw laag. U ziet ook een aantal nieuwe opties verschijnen aan de bovenkant van uw werkruimte

Om te zien wat de warp tool kan doen , ga dan naar de . " Warp : " drop - down menu boven uw werkruimte en uit te proberen enkele van de opties in het pull - down menu ( je zal niet worden begaan wijzigingen totdat je op "Apply" later te selecteren ) . Sommige van de opties zijn Arc , Blaas , Squeeze en Twist . Als je een ieder selecteert , merken dat u kunt instellen hoeveel van deze warp effect dat u wilt worden het aanpassen van de getallen rechts .

Als een van deze opties het effect dat u wilt creëert , selecteert u geen gereedschap uit de werkbalk ( zoals de selectie-instrument , de pijl , op de top ) , en wanneer het dialoogvenster verschijnt, selecteer 'Toepassen'.
4

Kies " Custom " . " Warp : " als je wilt meer controle over het kromtrekken effect

u mag dat geen van de opties in het gedeelte van drop-down menu is precies goed , in dat geval , kies " Custom " , in de " Warp : " . drop- down menu

Nu moet je aandacht besteden aan het net , of zoals Photoshop het noemt , de ' mesh ', dat verscheen over uw laag. U kunt de punten verplaatsen op de hoeken van de mazen ( zelfs het trekken van de hoek over de rest van de maas , als je wilt, zodat het lijkt alsof je trok een pagina in een boek ) , of u kunt het " , behandelt " - de puntjes aangesloten op de hoeken met lijnen ( ze een beetje zoals joysticks kijken ) - om de curve van de warp passen

Zodra u de mesh om een warp je wilt maken hebt aangepast. , selecteert u op de werkbalk , en wanneer het dialoogvenster verschijnt, selecteer 'Toepassen'.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te lichteffecten Breng in …
·Hoe je Spider Eyes maken op ee…
·Hoe maak je een collage in Pho…
·CS3 Photoshop Tutorials 
·Hoe maak je een Border met Rad…
·Hoe maak je een Photoshop Brus…
·Hoe de zaklamp verwijderen in …
·Hoe een Flyer Met Photoshop Tu…
·Hoe maak je een Picture Collag…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Flash Drives & Word Virussen 
·Heeft Microsoft Word 2007 Neem een ​​For…
·Hoe de Wizard Voorwaardelijke som in Exc…
·Hoe te Notecards in Word afdrukken 
·Hoe maak je een Friend's Video Film Kopi…
·Hoe te Voeg meer dan een onderneming in …
·iTunes Echo Effect 
·Hoe maak je een Extern bureaublad starte…
·Hoe te dwingen video's te werken in Wind…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com