Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
iTunes Echo Effect
De iTunes App Store heeft een aantal apps dat een echo- effect te creëren , de indruk dat het geluid van uw iPod , iPhone of ander apparaat terug van iets echoën . Dit kan een pretpark te zijn , maar het kan ook verbetering van muziek , waardoor het meer van een live - concert gevoel. Sommige apps zijn mogelijk niet compatibel met uw platform , echter. Apps

De Echo Effect app kunt u uw muziek of uzelf op te nemen op uw iPod en deze afspelen met een echo , of doe hetzelfde met commerciële muziek op uw iPod . De besturingselementen kunt u de echo volume instellen en of de echo klinken moet dichtbij of ver weg . Een andere iTunes app , Echochops , zet je iPhone om woorden die je zegt erin te spelen , maar met een paar seconden vertraging . In plaats van terug te spelen vanaf uw iPhone , kunt u deze aansluiten op een luidspreker voor een karaoke- effect .
Reverb

Wanneer u muziek of het genereren van een geluid , wat van het stuitert terug van vaste voorwerpen om je heen . Deze reflecties creëren een gevoel van akoestische ruimte die geluidstechnici naar verwijzen als galm of reverb . Echo-effecten , als een vorm van kunstmatige reverb , kan een gevoel van akoestische ruimte rond de muziek op uw iPod of iPhone te creëren , waardoor het klinkt meer als een live performance. Commerciële studio's meestal gebruik van kunstmatige galm om de akoestische gevoel van opgenomen muziek te verbeteren .
Kopen

Om een echo - effect app te downloaden , je iTunes geïnstalleerd moet een koppeling te openen , en een rekening in Apple 's iTunes store. Sommige apps , zoals de sound -mixing app djay , komen met een prijskaartje , maar anderen , zoals Echo Effect , zijn gratis. Als u een iPhone of een iPod Touch te gebruiken , bezoek de winkel online en download de app direct op uw mobiele apparaat . De winkel bevat beoordelingen van gebruikers en het besturingssysteem eisen .
Overwegingen

Voordat je een app te downloaden , dient u eerst de eisen aan iTunes om ervoor te zorgen dat het compatibel is met uw systeem . Echo Effect werkt op de iPod Touch , iPad en iPhone , maar alleen als het besturingssysteem is iOS3 of een meer recente , terwijl djay vereist een Mac met tenminste het 10.5 besturingssysteem . Controleer ook de bestandsgrootte van de app om te zien als je de ruimte hebt op welk platform je van plan bent om het te gebruiken op .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe maak je een lege DVD Herke…
·Hoe te formatteren in ImgBurn 
·Hoe te kopiëren - Protect My …
·Hoe te exporteren Van Encore n…
·Problemen met Sony Audio Studi…
·Hoe om uw stem Sound Like Mich…
·Wat is het verschil tussen Log…
·Opname 's voor computers 
·Reden 4 Vocoder Tutorial 
  Related Articles
Hoe maak je een iTunes Song invoegen in …
Verf Mix Effect in Photoshop 
Hoe Songs Overdracht van Windows Media P…
Hoe te veranderen van iTunes naar Window…
Hoe om muziek vanaf de Windows Media Pla…
Hoe te Toevoegen iTunes Songs aan Window…
Hoe kan ik muziek kopiëren van iTunes n…
Hoe kan ik iTunes importeren in Windows …
Hoe te importeren Cover Art aan iTunes i…
  Software Articles
·Hoe om bestanden Gemaakt door CloneDVD2 …
·Hoe een link verwijderen in Drupal 
·Hoe HD-video bewerken 
·Hoe om bestanden te zoeken in LabVIEW 
·Hoe je Sims Get 2 Downloads op de Game 
·Hoe de JW Player Logo verwijderen uit de…
·Hoe PDF- versie wijzigen 
·Hoe kan ik een map in Excel gebruiken JA…
·Wat is de extensie Dcf ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com