Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Hoe een link verwijderen in Drupal
Drupal is een softwaretoepassing voor het beheren en publiceren van content voor een website . Het verwijderen van een link in Drupal is handig vooral als het verschuiven van uw website naar een andere omgeving . Een link in Drupal schrappen is matig eenvoudig - maar het moet goed worden gedaan , of gegevens verloren kunnen gaan . Links bieden tijdelijke opslag voor uw data en zodra u uw website te verhuizen , Drupal regenereert automatisch uw links . Als je niet bekend bent met de procedure voor het verwijderen van koppelingen , is het best om de diensten van een gekwalificeerde deskundige inroepen om te voorkomen dat gegevens verloren gaan . Instructies
1

Geef gebruikers voldoende tijd hebben om hun rekeningen af te melden . Als er gebruikers zijn het bekijken van de site online , geef ze de tijd om uit te loggen en hun instellingen op te slaan . U kunt ze afgeven van een boodschap om hen te informeren dat het proces slechts een paar minuten en het systeem zal binnenkort terug zal nemen . Kopen van 2

Neem Drupal offline en sla de configuratie . Om dit te doen , gaat u naar het pictogram " beheren " . Klik op ' Site -configuratie en onderhoud " , vervolgens " Offline ". Sla de configuratie op te garanderen dat er geen gegevens verloren in het proces .

Back 3 van de Drupal database en het bestandssysteem. Als er data in de Drupal database is het raadzaam om een backup systeem . Het is raadzaam u de MySQL back-up of " PHPMyAdmin " applicatie om de taak te volbrengen gebruiken . Zodra u de back-ups hebt opgeslagen , kunt u de Drupal koppeling verwijderen zonder de angst voor verlies van belangrijke gegevens .
4

Disable Drupal cron taken. Dit doe je door simpelweg hernoemen de link. Wijzig bijvoorbeeld de naam " counter /cron.php " om " temp- corn.php . " Wees voorzichtig , echter , om namen die gemakkelijk te onthouden kiezen . Het beste is om een naamgeving te gebruiken . Als u gebruik maakt poormanscron , worden cron taken handmatig uitvoeren via de server , zodat u niet nodig om ze uit te schakelen .
5

Pas de Drupal stijl . Als u in de toekomst zal van plan om opnieuw installeren van de koppeling , moet u een wijziging aanbrengt op de weergave-instellingen . Klik op het icoon " beheren " , kies " Thema's " , selecteer " Style" en klik op " Configure ". Een drop - down menu zal openen. Kies een kleurenschema en sla de instellingen op .
6

Verwijder de Drupal link. Met behulp van " PHPMyAdmin " , vanaf de startpagina selecteert de " databank " link onderaan links op het scherm. Kies " Drupal -database " en druk op de icoon " Verwijderen" . Bij gebruik van MySQL , eerst in te loggen , klik vervolgens op "Menu ", selecteer " Database drap " en klik op 'Verwijderen'.
7

Volg deze procedures om een Drupal link van een systeem met succes te verwijderen . Het is een eenvoudig proces , maar als je niet zeker bent en hebben geen ervaren personeel om u te helpen , website Drupal bevat middelen die kunnen helpen .

Previous: Next:
  Drupal
·Network Solutions voor een Dru…
·Hoe maak je een Drupal Fotogal…
·Hoe kan ik Bevestig een styles…
·Hoe te Drupal installeren op W…
·Hoe maak je een pagina bepalen…
·Hoe kunt u helpen Drupal Strip…
·Hoe je Drupal gebruikersrollen…
·Hoe te converteren : Drupal Au…
·Hoe beelden toevoegen aan Drup…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PowerPoint- dia's Uittreksel uit PDF…
·Hoe een PDF maken van Microsoft Word 
·Verschillen tussen Microsoft Excel Oplos…
·Hoe te Faces Photoshop Vervang 
·Hoe te verbergen Auto-Protect Resultaten…
·Photoshop Haar Technieken 
·Hoe pas ik aan Microsoft SQL Records Met…
·Hoe te luisteren naar Long Samples op iT…
·Wat is Rundll ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com