Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Hoe om bestanden te zoeken in LabVIEW
Microsoft Windows bieden functie om bestanden te zoeken . Echter , veel toepassingen vereisen een aangepaste zoekfunctie om bestanden te vinden . Bijvoorbeeld , software- toepassingen die informatie creëren en opslaan in bestanden die regelmatig worden opgeslagen op de harde schijf nodig de " Bestanden zoeken "-functie . Gebruikers moeten in staat zijn om bestanden op basis van een onderzoek dat zoekt naar een exacte bestandsnaam vinden . Instructies
1

Start de LabVIEW software . Klik op " Nieuw VI " op het splash screen om een ​​nieuwe VI maken . Een VI is een LabVIEW programma . Elke nieuwe VI heeft twee vensters : het paneel raam vooraan en het raam diagram . Bewaar deze VI als ' FindFiles.VI . " In het venster diagram , sleept u de volgende onderdelen van de functies palet : " Mappenlijst " " Path File Constant " en een " String Constant " kopen van 2

Sluit de " File Path Constant " . aan de " Path " ingang van de " mappenlijst " component. Kies de functie " Tekst bewerken " van het gereedschap palet en klik op de " File Path Constant " component. Typ een pad naar de map waarin u het bestand wilt zoeken .
3

Sluit de " String Constant " om de " patroon " ingang van de " Mappenlijst . " Typ de naam van het bestand dat u wilt zoeken in de map . Als een voorbeeld , type " C : \\ " in het " File Path Constant " en type " Test * " in de " String Constant . " Het sterretje in string constante laat de " Mappenlijst " component vinden alle bestanden die beginnen met het woord "Test . "
4

Klik met de rechtermuisknop op de " bestandsnamen " -uitgang van de " Mappenlijst " component , en klik op " Indicator maken " om de output van de " mappenlijst " component bekijken . De output -indicator wordt automatisch weergegeven op het voorpaneel van de VI . De " Mappenlijst " voert een lijst van alle mappen en bestanden het in staat is te vinden in de gegeven pad . Om de bestanden te vinden , zal het de " String Constant " input gebruiken om de bestandsnaam patroon overeenkomen . Alle bestandsnamen die overeenkomen met dit patroon zal worden uitgestuurd via de " Mappenlijst " component .

Klik 5 op de " Run VI " knop op de werkbalk Werktuigen van het voorpaneel naar de " FindFiles voeren . VI . " Als u alle bestanden die beginnen met het woord hebben gered "Test ", de namen van de bestanden worden in de output -indicator die op het voorpaneel van de " Mappenlijst " component .
< Br >

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe je DWG Font importeren in …
·De definitie van Intergraph PD…
·Verschillende Field Mogelijkhe…
·Hoe maak je een Triac Van een …
·Hoe te importeren in AutoCAD R…
·Standaard voor Software Mainte…
·Hoe je Tags in Microstation V8…
·Hoe te converteren naar DWG DW…
·Hoe kan ik een Red Iguana 's C…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren van een PowerPoint- d…
·Hoe te openen TextEdit Met Sudo 
·Hoe u uw foto's Gereed voor afdrukken in…
·Hoe internet de video te converteren naa…
·Hoe kan ik meerdere blootstellingen Blen…
·Hoe om te doen IRRs in Excel 
·Tutorial Dr Divx 1.06 Beta 
·Hoe te wijzigen naar Single Space in MS …
·Hoe maak je een tijdlijn voor projecten …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com