Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik meerdere blootstellingen Blend Met Photoshop
Outdoor scènes bevatten vaak een hoog dynamisch bereik , vooral bij fel zonlicht . Een digitale camera kan alleen opnemen van een relatief klein bereik van licht waarden en dus correct bloot voor de zonovergoten gebieden zal resulteren in de schaduwen die puur zwart en vice versa . U kunt een afbeelding die goed blootlegt alle delen van de scène door het nemen van meerdere foto's met verschillende belichtingen te maken . Het mengen van al deze beelden samen in Photoshop is de meest exacte manier van het creëren van een mooi uitgebalanceerd foto die overeenkomt met uw oorspronkelijke weergave van de scène . Wat je nodig hebt
Drie opnamen van dezelfde scène voor de hooglichten, middentonen en schaduwen .
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open al uw posities in Photoshop . Houd de toets " Shift " en sleep de achtergrond laag van de middentoon beeld op de top van de lichtste afbeelding . Deze toets lijnt automatisch de lagen . Hernoem de laag op " middentonen " door te dubbelklikken op de naam in het " Lagen " -paneel. Herhaal dit voor de donkerste beeld en de naam die ' te markeren. " Je hebt nu drie lagen in een afbeelding met de donkerste een op de top . Kopen van 2

Selecteer het " hoogtepunt " laag , houdt u de toets " Alt " en klik op het pictogram ' Add Layer Mask " in de " lagen " paneel . De toets " Alt " vult automatisch het masker met zwart. Herhaal dit voor de " middentonen " laag . U ziet nu het beeld dat de schaduwen goed belicht in beeld .
3

Selecteer het masker voor het " hoogtepunt " laag door erop te klikken . Kies een zachte borstel , zet de verf kleur op wit en de " ondoorzichtigheid " tot ongeveer 20 procent . Gaan schilderen op de helderste , verwassen delen van het beeld . De witte verf op het masker zal de correct belichte deel van de foto en de rest van de afbeelding ongewijzigd te onthullen . Verminder de grootte van het penseel met de toets " ] " en inzoomen op het beeld met behulp van " Ctrl + " voor kleine details bloot . Gebruik zwarte verf op het masker om eventuele fouten te corrigeren .
4

Selecteer het masker op de " middentonen " layer en verf , met wit , op de gebieden van de foto die nog te licht . Dit zal goed belichte middentonen in de foto van die laag weer te geven . Blijven om te schilderen op deze twee maskers tot je een volledig gedetailleerd en goed belichte opname .
5

Sla de foto in de Photoshop-indeling als een " . PSD " -bestand naar alle lagen opgeslagen in het bestand gebruik " Opslaan als" onder het menu " File " en selecteer " Photoshop " of " PSD " als het formaat . U kunt verdere wijzigingen in de foto te maken op een later tijdstip .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Ingezoomd Effe…
·Hoe te werken met Photoshop Ac…
·Hoe te converteren van een Pho…
·Hoe maak ik Marmeren Textuur i…
·Hoe om te doen Graffiti Stenci…
·Hoe maak je een Glowing Bar in…
·Hoe te Toevoegen Meer lijnen e…
·Hoe te Voorwerpen in Maak Adob…
·Hoe te veranderen van negatief…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Gedownloade website conv…
·Hoe kan ik downloaden WMV films van een …
·Access 2007 Automatic Backup 
·Problemen met GhostSurf 
·Foto's in een Word- document niet afdruk…
·Hoe je bestanden zoals LIT naar Text For…
·Wat zijn de gevaren van Skype ? 
·Kun je een kopie van een cd die Bevat Su…
·Hoe om te doen Lagen in Adobe Illustrato…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com