Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Hoe te Dubstep muziek maken op MixMeister
Dubstep is een stijl van electronica muziek populair in Groot-Brittannië die zijn weg naar clubs over de hele wereld dansen heeft gemaakt . Onderscheidend aan dubstep is een sterke , repetitieve baslijn die is veranderd door synthesizers een glinsterende trilling geluid gehele lied . U kunt uw eigen dubstep mixen met MixMeister maken met behulp prepurchased bass tracks en mengen ze over je eigen favoriete dansnummers . Wat je nodig hebt
Dubstep bass tracks
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies ten minste twee audiotracks of nummers uit de muziekbibliotheek van de computer die de bas voor je zal zijn dubstep muziektrack . Als u het maken van een dubstep muziek mix , zal doorgaans een track hebben een enkele nog stuwende bas spoor . Een tweede spoor zal dan elk nummer dat u wilt dat de bass " dubstepped " over . Kopen van 2

Open de MixMeister software programma . Het scherm wordt verdeeld in drie afzonderlijke vensters met twee vensters op de top, die elk de helft van het bovenste scherm . Het venster naar de linkerbovenhoek is het venster Bibliotheek . Het venster rechts boven is het afspeelvenster . Er zal een grotere raambekleding de onderste helft van het scherm . Dit is uw venster mengen .
3

Klik in het venster Bibliotheek op deze afdeling actief te maken . Klik op de grijze plusteken ( ' + ' ) en wanneer dat wordt gevraagd klik op "OK " om " bestanden en /of mappen toe te voegen . " Dit zal een popup venster waarin u toegang tot de harde schijf van uw computer te openen . Toegang tot de audio bass track and song die u eerder hebt gekozen. Klik op "Open " voor elk . Zij zullen in het raam bibliotheek worden geladen .
4

Klik om uw audio bass nummer te markeren . Houdt je cursor op het spoor , sleep het naar rechts en in het afspeelvenster . Testen om ervoor te zorgen dat de track is goed overgebracht door deze te markeren en op de knop "Play" knop vinden op de bovenkant van het venster . Klik op de "Stop" knop wanneer het afspelen wordt bevestigd . Herhaal dit voor het lied spoor .

Kijk 5 bij het raam mengen en te observeren dat uw audio bass track and song now bezetten twee afzonderlijke tracks in het venster . De bas spoor is op de bovenste of eerste track . Het lied baan is op Spoor 2 eronder . U kunt de audio- sporen van elk te zien op hun tracks en visueel de bas muziekstuk wilt starten , met het lied baan begin na de bas imprint eindigt . Een traditionele dubstep mix te voltooien , klikt u op het nummer spoor en sleep deze naar links op de baan totdat het is direct onder de bas spoor en in de positie om te beginnen op hetzelfde moment .

Click 6 de "Play" knop op het scherm drukt en u de bas spoor en zang hoort af te spelen op hetzelfde moment . Klik op " Stop".
7

Kies hoe u wilt dat uw mix te klinken . In een typische dubstep mix , de bas track luidste in de mix . Om het geluid van deze track in de mix te brengen , gaat u naar het venster mengen en klik op de bass track om deze te markeren . Klik vervolgens op een blauw vierkant en sleep deze omhoog of omlaag om het volume van de track weer te geven . Als u het plein sleept , zal het werkelijke volume show in dB ( decibel ) . Wanneer u klaar bent met het bewerken van het geluidsniveau , klikt u op "Play " om uw mix te controleren .
8

Fine - tunen van uw mix door het aanpassen van het volume van zowel de bas spoor en nummer totdat u tevreden bent met hen . Sla uw mix als een muziek- bestand op uw bureaublad door te klikken op de groene knop 'Exporteer' in het afspeelvenster .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe kan ik Windows Movie Maker…
·Hoe je dingen Record Van Compu…
·Hoe om dvd's kopiëren naar ee…
·Hoe te Vervorming verwijderen …
·Hoe maak je een song op te nem…
·Hoe maak je een melodie maken …
·Hoe je foto's nemen met een in…
·Zo plaatst u een monster in Sl…
·Hoe maak je een Cisco Unified …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Java- klasse installeren met SQL …
·Hoe maak je een Spanned Zip Start 
·Hoe maak ik een Free Printable Verjaarda…
·Hoe u Microsoft Office 2007 uitschakelen…
·Hoe je uitschakelen Avast Antivirus 
·Hoe te QuickBooks Database Inventarisati…
·Het wijzigen van de kleur van de tekst i…
·Hoe te streamen van video naar een Samsu…
·Hoe kan ik mijn video te maken van een n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com