Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een kerst kaart met behulp van Photoshop CS3
kerstkaarten maken zijn een geweldige manier om je vrienden en familie te laten zien dat u denkt over hen op de feestdagen . Een zelfgemaakte kaart is een manier om deze traditie personaliseren . Een beeldbewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop CS3 zal het kaart-maakt proces te vereenvoudigen , zodat u een enkele kaart die meerdere malen kunnen worden afgedrukt ontwerpen . U kunt zelfs de tekst die in elke kaart zal worden afgedrukt personaliseren . Enkelgevouwen kaarten zou vereisen dat u op beide zijden van je papier - voor extra eenvoud , moet uw kaart een dubbele vouw -kaart, die u zal toestaan ​​om de kaart af te drukken op slechts een zijde van het papier. Instructies
1

Maak een nieuwe afbeelding in Photoshop CS3 door te klikken op het menu "Bestand " en te kiezen voor " Nieuw . " Stel het formaat van de nieuwe afbeelding tot 8,5 centimeter breed en 11 centimeter hoog . De resolutie moet worden ingesteld op 150 dots per inch . Klik op "OK . " Kopen van 2

Open het menu " View " en kies " heersers . " Dit zal u metingen op je afbeelding om het gemakkelijker maken om de elementen van uw kaart te regelen geven .
3

Klik op de functie " Lijn " in de gereedschapskist en klik en sleep een verticale lijn op het halve punt ( 4,25 inch van links ) . Gebruik de liniaal om u te helpen . Vervolgens , klik en sleep een horizontale lijn op het halve punt ( 5,5 centimeter van de bovenkant ) . Dit zal uw kaart verdelen in kwadranten .

Ontwerp 4 de voorzijde van uw kaart in het kwadrant rechtsonder . Het menu " Aangepast penseel Shape " onder het gereedschap Penseel in Photoshop CS3 omvat een verscheidenheid van winter -thema borstels zoals bomen , sneeuwvlokken en hulst . Kies deze borstel vormen en klik eenmaal op de afbeelding om die vorm te voegen . Een zachte , ronde borstel kan worden gebruikt voor sneeuw .
5

Klik op de functie " Tekst " en klik in het linker bovenste kwadrant . Dit zal een tekstvak waarin u kunt een persoonlijke groet van Kerstmis , die zal verschijnen op de binnenkant van uw kaart typeeen . Nadat u uw bericht hebt getypt , klik en sleep het tekstvak naar het midden van het kwadrant .
6

rechtermuisknop op het tekstvak en kies " gratis te transformeren . " Rechtermuisknop op het vakje opnieuw en kies " Spiegelen verticaal . " Dit zal de tekst omgekeerd zodat het ondersteboven . Omdat u het vouwen van de kaart , zal het omkeren van de tekst veroorzaken om rechtop weergegeven wanneer de ontvanger opent de kaart .
7

Voeg nog een ontwerp aan het kwadrant rechtsboven als u een beeld te zijn op de binnenkant van de kaart aan de linkerkant . Flip dit ontwerp verticaal als goed.
8

versieringen of tekst toevoegen aan de linker kwadrant als je zou willen alle decoraties te verschijnen op de achterkant van de kaart . Dit kwadrant hoeft niet te worden omgedraaid .
9

Klik op het menu "Bestand " en kies "Afdrukken . " Laat de standaardinstellingen ongewijzigd en klik op "OK . "
10

Houd het papier , zodat de bedrukte kant naar u toe , en vouw de bovenste helft van het papier achter de onderste helft . Gebruik de afgedrukte lijnen als een gids om u te helpen vouwen . Vouw de linker helft van het papier achter het rechter helft .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je huid er Airbrushed…
·Hoe te Pen Strokes Met behulp …
·Zo plaatst Alle lettertypen in…
·Hoe te gebruiken Photoshop CS2…
·Hoe te Paint Van Photoshop CS3…
·Hoe maak je een Stain Glass Ef…
·Hoe maak je een collage Photos…
·Teksteffecten in Photoshop 
·Hoe te Hdr Maak met Photoshop 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te stoppen met bewegen van de muis i…
·Een lijst van de beste Anti - Virus prog…
·Hoe te Paginanummers invoegen in Microso…
·Hoe een PDF- Zet in een MS Word- documen…
·Hoe je Sub - D Converteren naar Nurbs Pi…
·Hoe te converteren naar 3GPP 
·Hoe kan ik Grab Een Frame Van een WMV -b…
·Hoe de 3D ​​Roterende tool in gebruik Ad…
·Hoe je het lettertype wijzigen in een Wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com