Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te gebruiken Photoshop CS2 Met YouTube
Veel mensen willen hun eigen geanimeerde video's te maken die ze vervolgens kunnen plaatsen online op een site als YouTube . De huidige versie van Photoshop CS4 , heeft de mogelijkheid om animaties te creëren rechtstreeks in het programma dat u vervolgens kunt plaatsen van uw YouTube-account als een video . Maar zelfs als je de oudere versie van Photoshop ( CS2 of voordat ) kunt u nog steeds gebruik maken van de metgezel programma dat schepen met Photoshop om Photoshop-afbeeldingen om te zetten in kwaliteit animatie , zoals een stuiterende bal . Instructies
1

Open Photoshop CS2 . Selecteer " File " en klik "Nieuw . " In het dialoogvenster dat verschijnt , mag de breedte en hoogte wat je wilt voor je animatie . 400x300 werkt goed voor YouTube . Klik op "OK . "

Klik 2 op het gereedschap " Emmertje " en gebruik deze om de achtergrond te vullen met de kleur die u wilt gebruiken voor de animatie . Klik vervolgens op de " New Layer " icoon aan de onderkant van de " Lagen " -paneel .
3

Selecteer de " Elliptical " shape tool uit de werkbalk en in de opties instellen op " vorm . " Kies de kleur die u wilt de bal te zijn ( het moet goed contrasteren met de achtergrond ) .
4

Teken de bal op het doek . Klik met de rechtermuisknop op de bal laag in het " Lagen " dialoogvenster en kies " Dupliceren . " Herhaal dit om zoveel kopieën maken als het aantal frames die je wilt in de animatie .
5

Gebruik de functie " Verplaatsen " om de bal te plaatsen in de onderste laag waar je wilt het in het eerste frame . Doe hetzelfde voor de tweede laag , te behandelen als het tweede frame . Ga door met dit proces met alle lagen van de bal .
6

Dupliceer de gekleurde achtergrond laag totdat je hetzelfde nummer als de bal lagen . Stapel de lagen ( slepen met de muis ) , dus er is een bal laag bovenop elke achtergrond laag .
7

Selecteer elke bal laag in de beurt en klik met de rechtermuisknop op het. Kies " Omlaag samenvoegen . " Kies " Ja" voor Rasterize . "

Klik 8 op de " ImageReady "icoon aan de onderkant van de werkbalk . Dit zal uw document in ImageReady .
9

Ga naar de " Animation " paneel en klik op het menu . vanaf de opties te kiezen " Make frames van Lagen. " klikt onder de frames om de " Duur " voor elk frame .
10

Selecteer " file " en klik op "Exporteren . " Van de opties " origineel document" en vervolgens " QuickTime-film . " Noem het bestand en sla het op . het kan nu op je YouTube-account worden geladen .
< br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Glitter Effect in Photoshop 
·Hoe te Lipstick Apply in Photo…
·Adobe Photoshop Elements 4.0 S…
·Hoe je 3 - D Foto's maken in A…
·Hoe maak je een foto Huwelijk …
·Adobe Photoshop CS2 : Tips voo…
·Hoe maak je een Gele Tint verw…
·Hoe naar GIF -bestanden maken …
·Photoshop Dot Pixel Image Tuto…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Dimension in AutoCAD LT 
·WAV Encoding 
·Het wijzigen van het Spry- accordeon Tab…
·Hoe te EBook Bewerken gebruiken Pro 
·Hoe te pamfletten zoeken in Microsoft Pu…
·Hoe te openen Backup in XP 
·Hoe om te kraken /hacken wachtwoord besc…
·Microsoft Office Compatibility Met Vista…
·Hoe te Screenshots opslaan naar een Word…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com