Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een website met behulp van Adobe Photoshop 5 Bouw
De meeste ondernemers , overheden en zelfs kunnen particulieren hebben nu hun eigen websites . Deze websites dienen als reclame , commercie , informatieve of louter persoonlijke sites . Iedereen die een website te maken kan het huren van een professional om het te maken . Echter, afgezien van de kosten die betrokken zijn bij het creëren van een website op deze manier kunt u ook het opgeven van een beetje van de controle aan iemand anders . Echter , als u toegang tot Adobe Photoshop CS5 hebt , is er geen reden waarom je de website die u zelf hoeft niet te creëren . En het begint met de eerste pagina . Instructies
1

Laad alle afbeeldingen die u wilt in de website op te nemen op uw computer . Terwijl u kunt gebruiken gescand in beelden , is het beter om een goede kwaliteit digitale beelden , zoals je zou krijgen van een camera te gebruiken . Kopen van 2

Teken op papier uw ideeën voor uw eerste web - pagina , beslissen op de grootte, positie en het uiterlijk van de web - pagina onderdelen , zoals de navigatieknoppen , spacers en banner . Schrijf ook op de tekst die u wilt gebruiken op de pagina .

Open Photoshop 3 . Selecteer " File " uit het menu en kies " Nieuw . " In het dialoogvenster dat verschijnt , voert u de pixel hoogte en breedte voor uw pagina-indeling . Typische afmetingen zijn 1024 x 768 en 800 x 600 . Noem het bestand " index ", omdat dit wordt erkend door web hosts als de naam voor de homepage . Klik op "OK . "
4

Gebruik de functie " Pen " ingesteld op " Shape " laag te trekken in de onderdelen van uw pagina . Gebruik dezelfde kleuren gelijkmatig van je pagina's .
5

Selecteer " File " uit het menu en kies 'Openen'. Ga dan naar de map waarin u uw foto's geladen en selecteer de eerste die je wilt gebruiken . Klik met de rechtermuisknop op de laag op de " Layers " palet en kies " Laag dupliceren . In het dialoogvenster dat verschijnt , kiest u de " index " document als de " Destination " en klik op" OK ". Herhaal deze stap aan te brengen in jullie allemaal afbeeldingen voor de homepage .
6

Selecteer het gereedschap "Type " in de werkbalk . Kies het lettertype dat u wilt voor uw knoppen en hun namen typen inch Herhaal dit voor de banner tekst en het lichaam van de pagina , het kiezen van de juiste lettergrootte voor elk.
7

Selecteer het gereedschap " Slice " uit de werkbalk en gebruik deze om de pagina in plakjes snijden . Zonder het creëren van deze plakken , kun je niet maken uw knoppen klikbaar op de webpagina . klik met de rechtermuisknop op elk sneetje , kies " Eigenschappen" en noem maar op . als u al de URL voor de pagina's die u wilt dat uw knoppen te koppelen, kunt u deze ook toe te voegen . Sla uw werk als een PSD-bestand , dat is de Photoshop- indeling.
8

Selecteer "Bestand " in het menu en kies " Opslaan voor web en apparaten . " in het dialoogvenster dat wordt geopend, moet het bestandstype " GIF . " klik vervolgens op " Opslaan " en Photoshop zal een map te produceren met uw HTML- startpagina .

Previous: Next:
  Photoshop
·Wacom Tablet Photoshop Tutoria…
·Hoe kan ik foto's Inside van C…
·Wat is een DPI in Photoshop ? 
·Hoe te TrueType-lettertypen In…
·Hoe te krijtstrepen maken in P…
·Hoe naar Red Eye verwijderen m…
·Hoe maak je een foto Huwelijk …
·Hoe je Adobe Photoshop gebruik…
·Hoe maak je een Pastel achterg…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Joystick om Mouse Software 
·Hoe te maken Pull -Down Dozen in MS Word…
·Een back-up van een XP Persoonlijke Prof…
·Hoe te verwijderen van de WIN32 Trojan C…
·Hoe maak je een PowerPoint- presentatie?…
·Hoe de SQL Server VSS Writer service uit…
·Hoe wilt zien Point Value op een perceel…
·Hoe te Splinter Cell Uninstall : Chaos T…
·Hoe maak je een MPEG2 afspelen op Window…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com