Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een zeildoek in Photoshop maken
Voor veel digitale foto- enthousiastelingen , Adobe Photoshop is de go -to keuze voor het bewerken van foto's , maar het werken met foto's is niet het enige wat het programma doet . Photoshop is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor het ontwerpen en tekenen in het programma , met inbegrip van kleuren verf , penselen en gereedschappen . In plaats van te knutselen met foto's , maak uw eigen digitale krabbels voor avatars , websites of publicaties . Met een paar klikken , kunt u uw eigen items zoals dekzeilen te maken zonder een leger /marine winkel te bezoeken voor leveringen . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op " File " en selecteer " Nieuw . " Typ " Tarp " in het vak "Naam" . Typ uw voorkeur dekzeil dimensies , zoals acht bij 10 inch . Klik op het menu " Color Mode" en selecteer " RGB-kleur . " Klik op het menu " Achtergrond Inhoud " en selecteer " Transparant ", die u zal toestaan ​​om uw dekzeil plaatsen op een gekleurde achtergrond als aangewezen . Klik op de knop " OK " om de Photoshop- werkruimte .
Opent 2

Dubbelklik op de top - links plein van de " Color Picker , " de twee overlappende gekleurde vakjes aan de onderkant van de " Tools" palet aan de linkerkant van het scherm . Selecteer een verfkleur voor het zeil , zoals kaki of grijs . Klik op "OK . "
3

Klik op de " Afgeronde rechthoek " shape tool op de " Tools" palet. Als u dit pictogram niet ziet , met de rechtermuisknop op het pictogram regelmatige rechthoek , cirkel pictogram , lijn pictogram of ster icoon , al deze instrumenten delen dezelfde ruimte totdat u een te gebruiken en blijft op zijn plaats totdat u een ander gebruik dan . Als u met de rechtermuisknop klikte een van de andere iconen , selecteer " Afgeronde rechthoek Tool . "

Positie 4 uw cursor over de box " Tarp " en teken een rechthoek van de linkerbovenhoek naar de bodem , rechtsonder , een klein beetje transparante ruimte framing de rechthoek . De afgeronde hoeken rechthoekige vorm van het zeil vult met de geselecteerde kleur , maar heeft een vlak en 2 - D op het scherm .
5

Dubbelklik op het Shape 1 laag op de " Layers " palet op de rechterkant van het scherm . Het venster " Layer Styles " wordt geopend . Als u niet de " Layers" palet te zien , klik op " Window " en klik op ' Lagen '.
6

Controleer de "Shadow Drop " vakje in de kolom " Stijlen " en klik op de woorden dus " Slagschaduw " is gemarkeerd . Verplaats de "Distance " schuifbalk naar 30 px . Klik op de knop "OK " en het zeil heeft nu een schaduw en ziet er realistischer en 3 - D .
7

Klik op de functie " Type" , die eruit ziet als een "T " op de " Hulpmiddelen " palet . Selecteer een lettertype , grootte en kleur in de werkbalk aan de bovenkant van de pagina . Kies een tekstkleur die contrasteren met het zeil kleur zodat de woorden gemakkelijk zal zijn te lezen .

Positie 8 uw cursor op de " Tarp " vak , klik en het type woorden voor het zeil , zoals "Het leveren van kwaliteit Tarps sinds 2008 " of " Probeer onze Tarps ! " Sleep de woorden in plaats op het midden of onderaan het zeil als preferred .
9

Klik op het menu " File " en selecteer " Opslaan als. " Selecteer " GIF " uit het menu " Format" en sla het zeil bestand naar de computer .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je afbeeldingen groter in …
·Hoe te wijzigen Hair & Make Ho…
·Hoe afdrukken naar een printer…
·Hoe maak je Tan een Persoon in…
·Hoe maak je een Gouden Effect …
·Hoe je acties in Photoshop CS2…
·Hoe maak je mensen kijken Skin…
·Hoe maak je een Nebula maken i…
·Hoe te creëren Alter Ego 's M…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe meer Master League Punten Krijg 
·Hoe te Individual Symbolen animeren in F…
·Hoe het opzetten van een SQL Server 2008…
·Hoe je naar Vashj'ir Van Stormwind in Wo…
·Hoe maak je een Knipsel maken in Photosh…
·Verbinding maken met uw website met Adob…
·Hoe een PDF- Doc bewerken Sent to Me 
·Photoshop Projecten voor High School 
·De beste manieren om een Server Backup 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com