Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Adobe Photoshop Font Tips
Adobe Photoshop is een professioneel grafisch ontwerp programma dat kunstenaars kunnen gebruiken om te bewerken en creëren van kunstwerk op een computer . Een lettertype is een computerbestand dat kunt u tekens in een bepaalde stijl typt . Computers hebben meestal veel verschillende lettertypes om uit te kiezen standaard , hoewel je je eigen kunt toevoegen als goed. Photoshop kunt u lettertypen gebruiken om tekst direct op de digitale afbeelding die u maakt . U kunt dit gebruiken om titels, slogans , handtekeningen of andere belangrijke tekst aan uw afbeelding toe te voegen . Downloaden Nieuwe lettertypen

Adobe Photoshop
kan elk lettertype dat u op uw computer kunt installeren. U kunt nieuwe lettertypen gratis downloaden van online websites zoals 101 gratis fonts , Urban Fonts of Fontspace . Deze websites organiseren fonts door stijl en kunt u het lettertype bekijken voordat u het downloadt . Lettertypen worden meestal verpakt als een . Zip-bestand , dus je moet een decompressie programma geïnstalleerd op uw computer als uw computer niet reeds over een native decompressie programma .
Installatie van nieuwe lettertypen

Voordat u nieuwe lettertypen te installeren , moet u eerst een instantie van Adobe Photoshop u werkt sluit . U moet alle lettertypen , waaronder de lettertypen die Adobe Photoshop gebruikt , in de map van uw computer "Lettertype " te installeren . Dit is meestal gelegen in de " C : . \\ Windows \\ Fonts " U moet eerst het lettertype bestand uit te pakken , kopieer het vervolgens naar de map " Fonts " . Je moet een installatie prompt zien als Windows installeert automatisch het lettertype voor u . Wanneer u Adobe Photoshop opent , zal het nieuwe lettertype beschikbaar zijn om te gebruiken .
Lettertypen gebruiken in Photoshop

te typen beginnen met een lettertype in Photoshop , klik de tekst symbool uit het menu Photoshop- tool. Dit zal er uitzien als een letter " T" De bovenste werkbalk zal veranderen aan uw huidige lettertype-instellingen zien in drie drop - down menu's . Het menu aan de linkerzijde kunt u het lettertype selecteren op naam . Fonts zal in alfabetische volgorde worden vermeld , dus als je een nieuwe lettertype hebt geïnstalleerd , zoek het bij naam in dit menu . De tweede drop - down menu kunt u het lettertype vet, cursief , glad of scherp te maken , afhankelijk van welke instellingen het lettertype ondersteunt . Het derde menu drop-down kunt u de grootte van het lettertype wijzigen met een numerieke waarde . U kunt kiezen voor een lettergrootte uit het drop - down menu of typ uw eigen nummer in het menu doos voor een bepaalde grootte .
Plaatsen Lettertype Tekst op een afbeelding

Zodra u de stijl en de grootte van het lettertype in Photoshop hebt gekozen , klikt u op de afbeelding om te beginnen met typen . U ziet een cursor verschijnen op je afbeelding en Photoshop zal een nieuwe laag voor de tekst automatisch maken . Het plaatsen van tekst in een nieuwe laag kunt u wijzigingen in uw tekst te maken zonder wijzigingen aan de afbeelding eronder . U kunt de tekst markeren , zelfs nadat u voltooid te typen , om veranderingen aan te brengen . U kunt uw doopvontstijl , grootte of kleur te veranderen op elk moment. U kunt ook uw tekst te verplaatsen op het beeld door te klikken en te slepen over de tekst . Zodra u uw tekst correct hebt geplaatst , moet u het menu " Lagen " gebruiken om alle lagen samenvoegen en laat de tekst om een ​​deel van het beeld wordt.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Spotlight in P…
·Hoe maak je Voeg een gekleurde…
·Hoe maak je een transparante a…
·Hoe te Clip een afbeelding in …
·Hoe maak je een Fall Scene mak…
·Hoe te Kogelgaten in Photoshop…
·Achtergrond Effecten van Photo…
·Hoe maak je een Pro Potloodtek…
·Onderdelen en functies van Ado…
  Related Articles
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Hoe te Lettertypevoorbeelden Toon in Wor…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
Hoe maak je een lettertype insluiten in …
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
  Software Articles
·Hoe naar Mount Bins 
·Hoe maak je een MSDVD Format Convert 
·Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
·Hoe je dvd's op een computer voor DVD -s…
·Hoe maak je een EPS invoegen in een Word…
·Hoe maak je een PDF converteren naar MS …
·Hoe maak je een PKG -bestand maken voor …
·Hoe de Crop Tool gebruiken in Photoshop 
·How to Get Rid van de Gray Music Note 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com