Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Achtergrond Effecten van Photoshop
Adobe Photoshop kan de gebruiker beelden in afzonderlijke lagen , elk overlapt de vorige creëren . De onderste laag wordt aangeduid als de achtergrondlaag , omdat dit meestal waar de achtergrond geldt voor objecten die in de lagen erboven . Speciale effecten kunnen direct worden toegepast op de achtergrond laag , maar het is ook gebruikelijk om ze toe te passen op latere lagen , die kan worden ingesteld op de achtergrond eronder passen . , Filters

Filters
maken van de meest voor de hand liggende speciale effecten in Photoshop . Professionele grafische ontwerpers gebruiken ze vaak lichtvaardig , omdat ze de neiging om heel duidelijk en gebrek subtiliteit . Filters kunnen maken kristallijn beelden , schilderkunstige degenen , lens flares , embossing , en veel meer effecten . Ze kunnen direct worden toegepast op een achtergrondlaag op voorwaarde dat er een beeld is er .
Transparantie

Bij het aanmaken van een nieuw project , een van de opties die beschikbaar zijn in Photoshop de mogelijkheid om de achtergrond laag ingesteld als transparant . Dit betekent dat alle kunst gemaakt op het en volgende lagen een doorzichtige steun zal hebben . Deze functie is handig voor het creëren van grenzen . GIF-afbeeldingen voor het internet als randloos . PNG-afbeeldingen .
Vul

De Fill Bucket wordt gebruikt voor het vullen een gebied van een digitaal beeld met kleur. Echter, dit is niet alles wat het kan doen . Het kan ook de foto met een patroon , textuur , of een gradiënt van kleur te vullen . Terwijl de kleur en het patroon vulopties vult slechts gebieden van een enkele kleur , zal het gereedschap Verloop een strook van kleurverloop te creëren over het gehele doek . Dit effect kan direct worden toegepast op de achtergrond laag .
Blending Modes

De meest voorkomende manier om speciale effecten op de achtergrond laag te maken is eigenlijk om de lagen te gebruiken boven het. Er zijn verschillende redenen voor . Ten eerste , het is heel gemakkelijk om de gemaakte wijzigingen ongedaan te maken , aangezien je de beledigende laag eenvoudig kan verwijderen . Ten tweede , het gebruik van de lagen boven de achtergrondlaag geeft u toegang tot Blending Modes , die niet beschikbaar zijn op de achtergrond laag zelf . Blending Modes laat u tekenen op een laag terwijl het creëren van een visueel effect op de laag eronder . Bijvoorbeeld , als je om te selecteren de Color Burn optie uit de Blending Modes dropdown , wat je ook gebruik maken van de nieuwe laag zal leiden tot het overeenkomstige deel van de achtergrond laag op donkerder dan de rest van de achtergrond .

Previous: Next:
  Photoshop
·Photoshop Heersers & Richtlijn…
·Hoe maak je een Silhouette in …
·Hoe te Toevoegen gedetailleerd…
·Hoe je alle tekst lagen in Pho…
·Hoe maak je een Hand Met Photo…
·Hoe je twee lagen kopiëren en…
·Hoe maak je een afbeelding tra…
·Wat is een Photoshop- actie ? 
·Hoe te Sparkle In een Diamond …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe maak je een Gradient Background een …
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Het automatisch laden Achtergrond Saving…
  Software Articles
·Waarom heeft een zip-bestand Stel een sc…
·Hoe maak je een Flash SWF -bestand bewer…
·Hoe maak je een samenvatting functie in …
·Hoe je Grand Theft Auto Fix : San Andrea…
·Welke hulpmiddelen worden verstrekt in A…
·Hoe te ODM converteren naar PDF 
·Hoe te wijzigen een Microsoft Works Spre…
·Hoe je MS Office Verwijderen uit het reg…
·Hoe maak je een Burn gegevens Movie ISO …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com