Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Hand Met Photoshop Creëren
Handen zijn ruw te tekenen , digitaal of traditioneel . Echter , bij nader inzien , de handen zijn vrij eenvoudig op te stellen wanneer onderverdeeld in een paar stappen . Hoewel deze tutorial wordt gedaan met behulp van een Wacom Intuous tablet en Adobe Photoshop 5.0 , kan iedereen de handen op elke drager in slechts acht eenvoudige stappen . Wat je nodig hebt
Grafisch Tablet
Graphics Programma
Toon Meer Aanwijzingen
Het tekenen van een Hand met Photoshop
1

Teken een vierkant of een rechthoek . Als het cijfer dat wordt getrokken is mannelijk , gebruik dan een vierkant , als het cijfer is vrouwelijk , gebruik dan een rechthoek kopen van 2

Teken de vingers . . Aan de bovenkant van de hand ( waar je ook bepalen ) , voeg vier rechthoeken . Als de hand wordt palm naar boven , trek de kleinste rechthoek ( de pink ) aan de onderzijde , als de hand is achterkant omhoog , trek de kleinste rechthoek ( pink ) omhoog . Naast de pink rechthoek , trek een andere rechthoek die is ongeveer een centimeter groter dan de primaire rechthoek . De ringvinger - middelvinger - moet iets zijn ( maximaal 1/3 van een inch ) groter dan de tweede rechthoek . Ten slotte moet de vierde rechthoek lengte gelijk is aan de tweede rechthoek die werd getrokken in deze stap .
3

Teken de duim richtsnoer rechthoek . De duim moet onder de vierde vinger rechthoek getekend uitsteekt schuin naar boven . Als deze hand tekening heeft de palm naar boven , zorg ervoor dat de basis van de duim is breder aan de onderkant . Het moet zich in de kant rechthoek die is opgesteld in een stap . De bredere basis geeft het vlezige deel van de duim en de hiel van de hand .
4

Lichter ondoorzichtigheid van de leidraad layer 's tot vijftig procent . Maak een nieuwe laag in P.S5 en de titel het ' Hand Outline . "In deze nieuwe laag , zul je beginnen met het vormen van de kant , te beginnen met de duim . , Te beginnen vanaf de onderste hoek van de hand richtlijn ( waar de duim richtsnoer ligt ) het tekenen van de duim lijn . De basis van de duim groot . Blijkt dat in de tekening . Wanneer u de lijn in een beetje aan duim curves geven naar de knokkel , curve . Als u het einde van de duim richtsnoer te bereiken , rond de tip . Begin de binnenkant gedeelte van de duim , en zorg ervoor dat het buigt iets naar buiten aan het uiteinde van de duim pad . Buigen de lijn lichtjes in een flauwe bocht in de duim tonen . Beëindig de binnenkant duim lijn ongeveer tweederde van de manier van de hand richtlijn die is opgesteld in stap een .
5

Tweederde boven de binnenkant duim lijn , een lijn trekken die de oorspronkelijke volgt richtlijn die is opgesteld in stap een . Volgen die lijn , en sporen het samen met de vinger richtlijnen die in stap twee werden getrokken . Zoals je trekken rond de richtlijnen vinger , rond de tips . Wanneer u aan het einde van de pink , buigen de kant lichtjes uit .
6

verwijderen /wissen het richtsnoer laag.
7

Als de handpalm naar boven , trek de kant vouwlijnen . Voeg diepe lijnen aan waar de handen vouwen geven , en voeg kleinere lijnen voor diepte .
8

Teken de horizontale vinger lijnen . Deze vinger lijnen geven aan waar de vingers bocht . Daarna kunt u verzachten en /of te verwijderen /alle lijnen te wissen op de hand en de vingers die je voelt zijn overbodig . Je hebt nu getrokken hand .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Postkaarten in Photosho…
·Hoe te Handtekeningen Met Phot…
·Hoe te Papier Krullen maken me…
·Hoe te Wazige in Photoshop CS3…
·Hoe naar Gold Paint in Photosh…
·Hoe je tekst toevoegen aan een…
·Hoe je Photoshop CS2 activeren…
·Hoe kan ik nieuw lettertype op…
·Hoe maak je een BootSkin in Ph…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Handmatig verwijderen Een Trojan-virus 
·Hoe maak je een PPS- bestand te openen 
·Hoe een Backup Exec Remote Agent Uninsta…
·Hoe maak je een lus in Powerpoint Maken 
·Een SQL 2008 SSIS Tutorial 
·Hoe kan ik een Admin Thema in Drupal Set…
·Hoe kan ik een spreadsheet voor een Pens…
·Hoe te DAT converteren naar EPS 
·Hoe te JPG converteren naar CAD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com