Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Handtekeningen Met Photoshop Zorg
Een handtekening is een beeld dat je volledige naam of gebruikersnaam bevat . Deze worden toegevoegd aan e-mailberichten , forum posts en message boards . Een gemakkelijke manier om een handtekening te maken is met behulp van Adobe Photoshop . Dit is een beeldbewerking en grafisch ontwerp programma dat biedt veelzijdigheid en volledige aanpassingsmogelijkheden . Als je moe bent van saaie handtekeningen , dan is het tijd om Adobe Photoshop te gebruiken en creëren een die zowel stijlvol en uniek . Instructies
1

Open Adobe Photoshop . Ga naar " File > Open . " Selecteer een foto voor uw handtekening en klik op ' Openen '. De afbeelding moet op uw computer worden opgeslagen voordat u deze importeert naar Adobe Photoshop .

Crop 2 een gedeelte van de afbeelding voor uw handtekening . Klik op de "Crop Tool " op de werkbalk links of druk op de toets " C " . Klik en sleep de "Crop Tool " op een gedeelte van het beeld dan laat de muisknop los . Klik op de "Move Tool " of druk op de toets " M " en klik op "Crop " als daarom wordt gevraagd .
3

Tekst toevoegen aan de afbeelding . Selecteer de " Horizontal Type Tool " of druk op de toets " T " . Selecteer een gebied op de afbeelding om toe te voegen de tekst typt dan in uw handtekening naam . Bewerk het lettertype , de grootte en de kleur door te klikken op de tekst opties . Klik op de "Move Tool " of druk op " M " om de tekst in te stellen.
4

effecten toevoegen aan de handtekening . Ga naar de juiste keuze menu en klik op het tabblad " Lagen " . Selecteer de afbeelding of tekst laag . Klik op ' FX ' aan de onderkant van dit menu en kies welke effecten toe te voegen aan de laag . Dit omvat Slagschaduw , Gloed binnen , Satijn en meer . Voeg nog meer effecten door te kiezen voor een laag en gaan naar het hoofdmenu en selecteer " Filter . "
5

Bewerk de grootte. Ga naar het hoofdmenu en selecteer " Afbeelding> Image Size . " Stel de afmetingen in en klik op " OK . " De gemeenschappelijke beeldformaat gebruikt voor forum handtekeningen is 300 x 100 pixels .
6

Sla de handtekening . Ga naar ' Bestand> Opslaan als . " Selecteer een opslaglocatie , bestandsindeling en de naam . Kies een bestandsformaat , zoals JPEG of GIF voor de beste resultaten . Klik op 'Opslaan'. Stel de save opties en klik op ' OK '.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Things Out bewerken in …
·Hoe je speciale Letters invoeg…
·Hoe jezelf te dupliceren in Ph…
·Hoe te wijzigen Frame Kleur Me…
·Adobe Photoshop 8.0 Tutorial 
·Hoe te Scene Your Hair in Phot…
·Hoe maak je Age een foto in Ph…
·Hoe maak je een doolhof in Pho…
·Hoe te trekken uit Liquid in P…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te plakken Van PDF -formaat naar Exc…
·MS Word 2007 Tips & Tricks voor taalprog…
·Hoe maak je een bestandsextensie wijzige…
·Hoe te McAfee verwijderen uit mijn compu…
·Hoe maak je een foto Kijk als een schets…
·Hoe maak je een stamboom in Microsoft Wo…
·Hoe te wijzigen de Meta Description voor…
·Hoe maak je een draaitabel maken in Exce…
·Hoe te IMDB Afbeeldingen Extract Met PHP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com