Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Adobe Photoshop Gebruikt
Adobe Photoshop biedt tal van image - editing mogelijkheden, zoals retoucheren, resizen , tekst toevoegen of corrigeren van de kleur of de scherpte van de foto . Het programma werd oorspronkelijk ontworpen om in grijswaarden beelden op een eenvoudige zwart -wit scherm weer te geven , maar binnen een jaar werd het aangepast aan beeldbewerking omvatten . Van het verbeteren van foto's aan het bouwen van uw eigen foto's , Adobe Photoshop maakt het mogelijk om foto's aan te passen en te corrigeren voor elk gebruik . Illustratie Creation

Adobe Photoshop " File > New "
opent een lege werkruimte met een witte achtergrond . Elk aspect van het nieuwe doek is veranderlijk met de tools van Adobe Photoshop . Deze hulpmiddelen kunt het creëren van lagen naar verschillende delen van het beeld te bouwen of tekst toevoegen , waardoor het eenvoudiger is om specifieke aspecten later bewerken ; tekengereedschappen zoals de pen , potlood , airbrush en penselen , selectie , patroon stempelen en wissen knoppen voor de bewerking afbeelding of duplicaat delen ervan als je te maken ; instrumenten om specifieke vormen , zoals een ellips , rechthoek of cirkel te tekenen ; . en de mogelijkheid om foto's te importeren in uw eigen collage die stukken van andere beelden te bouwen
< br > Beeldbewerking

Adobe Photoshop biedt krachtige image - retoucheren tools die de selectie van specifieke delen van een beeld dat vervolgens kan worden gewijzigd met behulp van andere instrumenten , zoals het toevoegen of verwijderen van kleur of wissen van ongewenste stofdeeltjes kunnen of rode ogen . Andere tools kunt u foto's selecteren en bijsnijden en roteren , vergroten of verkleinen voor gebruik in andere media , zoals het internet . Behulp van de functie " Photomerge " laat de oprichting van een panoramisch beeld van meerdere kleinere beelden , met het mengen en het aan elkaar plakken van de beelden al behandeld door het programma zelf .
Beeldverbeterende < br >

Adobe Photoshop bevat ook tools die nuttig zijn voor het verbeteren van uw foto's , verscherpen of vervagen de randen in de afbeelding om de focus op specifieke elementen binnen het beeld te brengen zijn . De kleur en toon zijn ook verstelbaar . Verander het licht of donker in het beeld om de zichtbaarheid van objecten te verbeteren , verbeteren van de toon voor het hele beeld , of voor specifieke onderdelen . De tool kleuraanpassing maakt verbeteringen van de kleuren in het algemeen de afbeelding of kleinere geselecteerde gebieden . Dit is vooral nuttig bij het verbeteren van oude gescande foto's die ofwel roodverschuiving of blauw verschuiving door chemische afbraak van de kleuren op de ontwikkelde afdruk hebben ondergaan .
Afbeelding Encoding

Adobe Photoshop biedt een breed scala aan opties voor het opslaan van afbeeldingen in verschillende bestandsformaten , zoals psd , jpg , tif , gif , bmp , png of pdf , afhankelijk van hun beoogde gebruik . De opties verschillen afhankelijk van de grootte van het beeldbestand , lagen en hoeveel bits - per - kanaal --- 8 , 16 , of 32 --- de afbeelding bevat . Het oorspronkelijke Photoshop- bestandsformaat , . Psd , ondersteunt alle functies van het programma , en kan beelden opslaan tot 2 GB . Voor afbeeldingen die groter zijn dan 2 GB tot 4 GB , biedt Photoshop de Grote Document Format ( . Psb ) of TIFF -bestand opties te slaan . Meest afbeelding opslaan opties niet ondersteunen het opslaan van bestanden die lagen hebben , dus altijd een kopie van die beelden opslaan in het . Psd bestandstype voor het geval u ze wilt later bewerken . Het is altijd een goed idee om een ​​aparte kopie van het originele bestand in zijn oorspronkelijke indeling voordat u wijzigingen aanbrengt aan de afbeelding .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe de Achtergrondkleur Alleen…
·Tutorial voor Beeld effecten o…
·Hoe maak je een Diffuus Glow i…
·Hoe te animeren Wandelen in Ph…
·Adobe Photoshop Afbeelding Str…
·Hoe te Pixels in Photoshop Str…
·Hoe te verbeteren van een zons…
·Hoe te kleurbalans in Photosho…
·Hoe maak je een CV in Photosho…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Wie gebruikt Open Office ? 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
  Software Articles
·Hoe te Games Soepeler Met Fraps 
·Hoe maak je een wachtwoord in Excel 2004…
·Hoe maak je een YouTube-video te branden…
·Hoe de contactpersonen in Skype 
·Hoe je Photoshop deactiveren 
·Hoe te Docx -bestanden gebruiken 
·Waar zijn de Extra informatie Files van …
·Hoe je het briefhoofd Border Verandering…
·Hoe maak je een Banner behulp Maak Wordp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com