Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wie gebruikt Open Office ?
Open Office is een volledig gratis alternatief voor Microsoft Office . Met een tekstverwerker , een spreadsheetprogramma en presentatiesoftware , kunnen programma Open Office te openen en op te slaan in Microsoft -formaten met verrassende nauwkeurigheid . Terwijl Microsoft Office is nog steeds veruit de belangrijkste speler in de office suite rijk , is Open Office langzaam opbouwen van een wereldwijde gebruikersgroep. Maar wie is deze gebruikersgroep ? Zo blijkt , het is mensen uit alle lagen van het leven over de hele planeet . Linux Gebruikers

meeste moderne versies
van Linux --- zoals Ubuntu , de meest bekende versie vandaag --- omvatten Open Office standaard . Als zodanig , iedereen die Linux gebruikt als hun primaire besturingssysteem waarschijnlijk gebruikt Open Office als hun primaire office suite. Volgens sommige schattingen Linux-gebruikers vertegenwoordigen een procent van alle computergebruikers --- een klein percentage , maar niet onbelangrijk . Dit geeft Open Office een stevige inzet , maar het geheel van de user base Open Office is niet vertegenwoordigen.
Andere thuisgebruikers

Ramen in -en Mac -versies van Open Office zijn ook beschikbaar is , betekent iedereen kan downloaden en gebruiken dit gratis office suite . Dit , in combinatie met Open Office compatibiliteit met Microsoft Office-bestanden , maakt Open Office een gemeenschappelijk alternatief voor Microsoft Office voor studenten en vele anderen . Volgens een schatting van CNET aangehaald , zijn er 11 miljoen actieve Open Office -gebruikers in de Verenigde Staten alleen al --- dat is vijf procent van de Amerikaanse internetgebruikers .
Overheid
< br

Overheden > over de hele wereld zijn overgestapt van Microsoft Office naar Open Office om hun belastingbetaler geld te besparen . Omdat Open Office is gratis te downloaden en te installeren , evenals de enige kosten in verband met Open Office updaten is technische ondersteuning --- iets nodig bij gebruik van Microsoft Office ook. Denemarken federale overheid maakt gebruik van Open Office op haar machines , net als België en een overvloed aan overheidsinstellingen en stedelijke overheden over de hele planeet .
Not -for - profit

vaak actief zijn op kleinere budgetten , zijn not-for - profit activiteiten altijd op zoek naar manieren om kosten te besparen en velen hebben Open Office ontdekt . Omdat de software is gratis , het is gemakkelijk voor niet - voor - winst te betalen . Het is ook in staat om alles wat een not-for - profit behoeften voor dag - tot-dag operatie . Greenpeace Spanje gebruikt uitsluitend Open Office , net zoals het Europees Jeugdforum . Een aantal scholen ook gebruik maken van Open Office , net als de staat Indiana .
Bedrijven

Gebruik
is steeds meer in de zakelijke wereld ook , als meer bedrijven beseffen de kosten - besparingspotentieel van naar Open Source . Premier Engels krant The Guardian is het gebruik van Open Office op al haar machines , en heeft sinds december 2008 . Thailand Bangkok Airways maakt ook gebruik van de software , naar een ander vooraanstaand bedrijf noemen. Voor meer informatie over het bedrijfsleven en andere implementaties van Open Office uit te vinden , kijk op de bronnen sectie van dit artikel .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Wetenschappelijk Symbol…
·Hoe te Webdings Lees 
·Hoe te Overslaan naar Woorden …
·Hoe je eBooks maken in Word 
·Hoe te Notecards maken in Word…
·Hoe maak je een lege Word Pagi…
·Hoe je je eigen Outline Style …
·Hoe te Marges instellen in Wor…
·Hoe maak je een Vet Woord in W…
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
Hoe de Open voorbeeldvenster gebruiken i…
Hoe te Regelafstand Met Open Office Set 
Hoe je Automatisch inspringen gebruiken …
Hoe te Marges Met Open Office Set 
Hoe te Record Text Document Veranderinge…
  Software Articles
·Hoe maak je een Combo Box Bevolk in Acce…
·Hoe u Windows Media converteren naar MPE…
·Voordelen & Nadelen van Virtual Reality 
·Hoe te Ventrilo Pas 
·Hoe DVD - RW gebruiken voor backup media…
·Hoe zoeken en vervangen tekst in Microso…
·Hoe te Vim Delete D0 
·Hoe naar FTP naar een PS3 met Gaia 
·Hoe te Breuken in Word 2007 Invoegen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com