Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Wat doet het Kompas in Photoshop Mean
In Photoshop CS4 , Adobe introduceerde een nieuwe functie : ? Het Canvas Rotation Via Trackpad plug - in . Dit werd ontworpen om te helpen trackpad gebruikers draaien de canvas-weergave gemakkelijker , zonder dat het beeld daadwerkelijk te bewerken . U kunt het hulpprogramma brengen via het trackpad met behulp van een multitouch gebaar , als je dit doet , een grote windroos pictogram verschijnt op uw scherm en kunt u de rotatie van je canvas zoomen . De Canvas

In alle versies van Photoshop , het doek is uw werkruimte - de oppervlakte van het scherm waar je afbeeldingen wijzigen of nieuwe beelden te creëren vanuit het niets . U kunt de grootte en heroriënteren het doek aan uw persoonlijke voorkeuren en de specifieke afbeelding die u bezig bent te passen . U kunt openen als vele doeken in een keer als je nodig hebt om .
Trackpads en Touch Screens

U kunt communiceren met uw computer op vele manieren . Voor desktops , een muis is typisch; als je een grafisch ontwerper u misschien de voorkeur aan een tablet te gebruiken. Voor laptops , een trackpad is een gemeenschappelijke interface . U uw vinger over het trackpad om de cursor te verplaatsen . Het pad te tikken kan fungeren als klikken met de muis . Sommige trackpad kunnen verwerken van de input van meer dan een druk op een moment . Andere interface is een touch - gevoelige scherm , waardoor een meer hands - on benadering van het bewerken van afbeeldingen .
Multitouch Gestures

Multitouch gebaren
gebruiken trackpad en druk - gevoelige schermen in een verfijnde manier . Door op het trackpad in meer dan een plaats en het bewegen van je vingers op een bepaalde manier , kunt u de computer geeft een breder scala van opdrachten dan alleen wijzen en te klikken . Multitouch gesture vermogen verandert het trackpad in een veel veelzijdiger -interface , maar sommige mensen vinden dat ze teweegbrengen multitouch functionaliteit per ongeluk wanneer ze niet willen
De Canvas roteren View Tool
.

de canvas roteren View tool is destructief - het heeft geen invloed op de eigenlijke document waaraan u werkt niet , maar verandert de manier waarop deze wordt weergegeven . U kunt brengen het Canvas roteren gereedschap Weergave door deze te selecteren in het menu of door het plaatsen van twee vingers ( of duim en wijsvinger ) op het trackpad of touch screen en het maken van een cirkelvormige gebaar . Dit zal een kompasroos , met vermelding van de oriëntatie van uw afbeelding . Om de weergave weer normaal te resetten , klikt u op Reset View in de optiebalk .
Canvas Rotation uitschakelen Via Trackpad

Sommige gebruikers hebben ontdekt dat ze per ongeluk de multitouch gesture uitvoeren voor canvasrotatie en dus breng het hulpmiddel per ongeluk . Dit kan irritant en opdringerig . U kunt een plug-in van Adobe dat Canvas Rotation schakelt Via Trackpad downloaden .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een retro - ogende…
·Hoe maak je een stempel Bespaa…
·Photoshop Trimmen Trick 
·Hoe te Fractals in Photoshop m…
·Hoe maak je een True Type naar…
·Hoe maak je een Spinning Orb M…
·Hoe maak je een Silhouette Ber…
·Hoe je afbeeldingen Samen Fade…
·Hoe kan ik een achtergrond in …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe om te doen Leatherworking in WoW 
·Hoe het opzetten van de Remote Desktop i…
·Hoe te Printable Valentine Ontwerpen 
·Hoe het opzetten van een Cleaning Job in…
·Wat is het verschil tussen Autocad en Au…
·Hoe te Resterend Varianties zoeken in Ex…
·Add- ons voor WinMX 
·Hoe te branden van een 24P DVD Studio Pr…
·Hoe kan ik een XBE Emulator Merk 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com