Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een retro - ogende Burned Edge Foto in Photoshop Maak
Fotografie vangt een seconde van het leven en behoudt het altijd, maar soms ook een foto is, nou ja , gewoon iets ontbreekt . Photoshop is een geweldig hulpmiddel om helderheid , diepte , contrast en kleur aan een foto toevoegen . Het kan een levendige retro - ogende foto geeft een gebrande rand frame. Volg stap-voor - stap instructies over hoe om deze look te creëren . Instructies
geven van een foto van de retro revamp

Start 1 met een eenvoudige afbeelding van een landschap of een enkel onderwerp . Sommige foto's misschien niet zo goed als anderen werken bij het spelen rond met Photoshop . Open de foto in Photoshop . Kopen van 2

Klik op de "Add a layer knop" in het palet Lagen , meestal aan de rechterkant van de Photoshop- scherm . Klik op de "Add a layer knop . " Nu , is het beeld op de tweede laag , en de eerste laag heeft witte ruimte .
3

Selecteer " Helderheid /Contrast " in het menu onder de knop Adjustment ( cirkel in tweeën verdeeld ) aan de onderkant van het palet Lagen en het contrast tot +25 instellen . Klik op " OK . " Speel met de nummers , zoals sommige foto's beter kunnen kijken met een 20 of 30 .
4

Selecteer " Hue /Saturation " onder het menu Adjustment . Stel de verzadiging op 23 . Klik op " OK . " Nogmaals , spelen met de nummers , probeert 20 of 30 .
5

Selecteer " Curves " onder het menu Adjustment . Selecteer de rode kanaal , gelegen op de bovenste linkerkant van de grafiek . Met behulp van uw muis , beweeg de gebogen lijn te kijken als een langgerekte " S. " Spel rond tot het rode tint is bevredigend . Doe hetzelfde voor de groene en blauwe kanalen .
6

Zorg dat de laag met de afbeelding is geselecteerd . Ga naar het menu Filter in de werkbalk bovenaan en klik op "Convert voor slimme filters . " Klik op "OK . "
7

Selecteer " vervormen ", vervolgens " Lens Correction " onder het menu Filter . Selecteer de optie " Vignette " en het bedrag tot -90 en midden tot +50 . Klik op " OK . " In de optie " Vignette " , het bedrag tot -100 en het middelpunt naar 50 . Druk op de OK-knop . Aan de rechterzijde gereedschapskist , zal een slimme filter verschijnen onder de afbeelding laag. Klik op deze slimme filter en stel de schuifregelaar voor de transparantie van de laag . Zet de waarde op ongeveer 55 procent .

Nu de foto is helder en levendig , kunnen sommige willen het dramatisch effect en wil hier stoppen , maar de retro look vraagt ​​om een ​​paar stappen .
< Br > 8

Klik op de knop " Aanpassen " onder het palet Lagen en selecteer " Hue /Saturation " weer . Klik op de optie Vullen met kleur aan de rechterbenedenhoek en sleep de schuifregelaars totdat er een bruine ( sepia ) toon op de foto . Verander de dekking van deze laag naar 42 procent .
9

Klik op de " Merge "-knop onder het palet Lagen en zorg ervoor dat u uw werk op te slaan .
Het toevoegen van een verbrande edge kijkje

Klik op de " Solid Color " optie in het menu Adjustment 10 . Kies dan zwart uit de doos te vragen om de effen kleur vulling te stellen . Klik op " OK . " Maak je geen zorgen als het hele scherm wordt zwart , de afbeelding is slechts een laag onder de zwarte laag net aangemaakt .
11

Klik op het icoon oogbol op het palet Lagen op de zwarte laag te verbergen en terug te brengen het beeld naar de voorgrond . Gebruik de lasso aan de linker - zijde werkbalk en cirkel rond de buitenkant van de afbeelding . Wat er buiten de lasso zal de zwarte verbrande rand , dus niet de lijnen te recht of dicht bij de rand van het beeld te maken .
12

Klik op de Lagen masker ( de miniatuur naast het alle zwarte doos in het palet Lagen ) en druk op " Alt " plus " Backspace " op een pc of " Option " plus " Delete " op een Mac . Vervolgens schakelt . Hierdoor kan de afbeelding om pop door de zwarte laag .
13

Kies het Filter -menu in de bovenste werkbalk . Kies " Blur " en " Gaussiaans vervagen . " Met de schuifbalk te bewegen totdat het beeld correct is wazig . Dit zal een retro zoek foto met een zwarte verbrande kader te creëren .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik een afbeelding in A…
·Problemen met Adobe Photoshop …
·Hoe maak je een Gradient Achte…
·Hoe de Sky Blue maken in Photo…
·Hoe voeg ik een Zwarte Slag Me…
·Hoe te gebruiken Kleuren en Sw…
·Hoe te gebruiken Photoshop CS3…
·Hoe een icoon Sinds een JPG-of…
·Hoe maak je een transparante F…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te StuffIt verwijderen 
·Hoe maak je niet begaan een Transactie i…
·Linux Klonen Gereedschap 
·Hoe om te controleren computer voor Star…
·Hoe maak je een iTunes- bibliotheek verw…
·Hoe u uw foto's bewerken in Photoshop 
·Adobe Photoshop CS3 Online Tutorial 
·Hoe kan ik een dvd op een computer te la…
·De code in MATLAB voor OCR 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com