Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te herstellen beschadigde foto's in Photoshop
Een van de voordelen van Adobe's Photoshop -software is de mogelijkheid om reparatie en herstel van beschadigde en antieke foto's . Photoshop maakt gebruik van een verscheidenheid van krachtige , professionele editing tools te herstellen van beschadigde foto's te helpen . Met behulp van de Clone Stamp tool en het dupliceren van de gezonde delen van de foto is een methode van de vele voor het herstellen van een beschadigde foto. Wat je nodig hebt
Flatbed scanner of digitale kopie van beschadigde foto
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een hoogwaardige digitale scan van de foto met behulp van een flatbed scanner . De afbeelding moet een resolutie van 300 DPI ( dots per inch ) , of hoger nodig om de kwaliteit drukwerk reproductie garanderen . De resolutie verwijst naar de hoeveelheid gegevens die in het digitale bestand en een hogere DPI een afdruk te maken zonder vervorming . Als u niet beschikt over een flatbed scanner , neem de beschadigde foto's naar een lokale fotografie lab en hebben ze gedigitaliseerd . Kopen van 2

Open de bestanden in Photoshop en selecteer de Clone Stamp gereedschap uit de werkbalk . Een meerderheid van beschadigde foto's zal deze tool gebruiken om het imago schade te dekken . De Clone Stamp tool zal een deel van de foto te klonen en opnieuw maken als de muis wordt gemanipuleerd op de juiste manier .
3

Selecteer het formaat van het Clone Stamp tool gebaseerd op het beschadigde gebied van de foto . Begin met een kleiner gereedschap grootte en recreëren kleine secties als je verder komt in de bewerking . Stel het gereedschap grootte met behulp van het toetsenbord short -cuts ( de " [ " en " ] " toetsen zal de grootte van het gereedschap te veranderen ) .
4

Vergroot het gedeelte van het beeld met behulp van de navigatie -venster en plaats het gereedschap over het onbeschadigde gebied met behulp van de muis . Houd de ' Atl " knop ( Windows ) of de Option -toets ( Mac OS ) totdat een bulls - eye of vizier verschijnt . Klik op de muis . Deze actie vertelt het stempel tool om het aangewezen gebied binnen de bulls - eye te klonen .
5

Beweeg het gereedschap over de aangrenzende beschadigde gebied en druk op de muisknop . De gekloonde onbeschadigde deel moet betrekking hebben op de beschadigde plek . Als de nieuwe dekking verschijnt transparante , drukt u op de muis een paar keer voor meer hogere definitie .
6

Doorgaan deze actie van het klonen van de gezonde gebieden en die de beschadigde plekken tot het beeld wordt vastgelegd . Als u merkt dat de verkeerde onderdelen worden toegepast op het beschadigde gebied , simpelweg uw stempel te resetten door het aanpassen van het gekloonde gebied dichter bij de beschadigde plek in kwestie .
7

Sla het bestand en afdrukken van een nieuw exemplaar van de foto om te controleren of er geen beeldvervorming in het rubber stamping proces .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Patroonbedekking gebrui…
·Hoe maak je een watermerk in A…
·Hoe te Crosshair Stop in Photo…
·Hoe afdrukken van een B & W be…
·Hoe Skin in Photoshop witter 
·Hoe je iets Carved in Stone in…
·Hoe te Camera Shine verwijdere…
·Hoe maak je een scheur in Phot…
·Hoe maak je een Rainbow Gradie…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Kan ik Norton op meer dan een computer ?…
·How Do I 
·Hoe de Type Bigger in iTunes Zorg 
·Keylogger Informatie 
·SQL Server Bekeken Tutorial 
·Wat is de RCS bestandsextensie? 
·Soundboard Recording Met Nero 
·Hoe een OnLive Account Schakel 
·Hoe de OpenOffice Database Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com