Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Spinning Orb Met Create Adobe Photoshop
Adobe Photoshop wordt vaak gebruikt door grafische kunstenaars over de hele wereld . Het is geschikt voor een aantal projecten uit het maken van advertenties en flyers om speciale effecten toevoegen aan video's . Een ding dat het vaak wordt gebruikt voor is om geanimeerde GIF's voor illustraties te creëren . Wanneer u een webpagina , kunt u jazz de site up met geanimeerde GIF's , zoals een draaiende bol . Als u graag om een draaiende bol grafische voor uw webpagina te creëren , dan kunt u dit doen in Photoshop . Instructies

Open Photoshop 1 . Selecteer " File " in het menu en klik op ' Nieuw '. In het document - sizing dialoogvenster dat verschijnt , maakt de grootte van wat je wilt voor je graphics , maar over het algemeen GIF-animaties zijn minder dan 100 pixels breed . Maak de achtergrond transparant en klik op "OK . " Kopen van 2

Selecteer het gereedschap " Elliptical Marquee " . In de opties aan de top zet de " Size Ratio " naar vaste en gebruik het om een grote cirkel te tekenen in het midden van het doek . Gebruik de functie " Verfemmergereedschap " om deze sfeer te vullen met de kleur van je keuze .

Klik op de " New Layer " icoon vier keer 3 . In elk van deze lagen maakt een kleinere bol gevuld met een andere kleur dan de belangrijkste gebied . Plaats ze ongeveer langs de ' evenaar ' van de grotere bol .
4

Selecteer alle lagen en selecteer " Layer " uit het menu en klik op " Group Lagen . " Nu met de rechtermuisknop op de de groep en selecteer " Duplicate Group . " Selecteer de eerste groep en verberg de tweede.
5

Plaats de kleinere bollen zodat de kleine bol op de linker breidt bijna volledig uit de bol groter en de kleinere op rechts steekt iets uit. Je wilt dat ze een gelijke afstand van elkaar zijn, maar aan een lijn die dips lichtjes vormen in het centrum . Gebruik de functie " Magic Wand " om de grotere bol te selecteren .
6

Houd de toets " Shift ", " Ctrl " en " I " om de selectie omkeren . Selecteer nu de lagen met de kleinere uitbreiding bollen en hit " Delete" om ze te knippen .
7

Selecteer alle lagen in de groep . Selecteer " Layer " uit het menu en klik op ' Samenvoegen . "Nu selecteer" Filter ", " Render " en " verlichting voert . " In het dialoogvenster , gebruiken een schijnwerper op een spotlight lichteffect te creëren uit de rechterbenedenhoek . Klik op "OK . "
8

Selecteer de tweede groep . Herhaal de stappen 5 tot 7 behalve dat kleinere bollen in stap 5 moet horizontaal worden omgekeerd , met de een aan de rechterkant bijna helemaal uitstrekt van de grote bol en de een aan de linkerkant slechts licht af uitstrekt . Je hebt nu twee lagen .
9

Selecteer " Window" en klik op " Animation . " In de tijdslijn die op de bodem wordt weergegeven , klikt u op het kleine drop- down menu in de rechterbovenhoek . Uit de opties , selecteer " Make Frames Van Lagen . "

Klik 10 op de " Tweening " knop onder de tijdlijn en in het dialoogvenster voeg twee nieuwe lagen . Dit zal een blur effect wanneer gespeeld . Klik op "Play " om je animatie bekijken . Nu selecteer " File " en klik op " Opslaan voor web en apparaten . " Sla de animatie als een GIF-bestand .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik een Picture Collage…
·De Label - Maker Effect in Pho…
·Hoe te Druppels laden in Photo…
·Hoe te Posters in Photoshop Ma…
·Hoe je rode ogen te beperken M…
·Hoe maak je meerdere lagen in …
·Hoe te verscherpen een Wazig b…
·Hoe maak je een mond Vervangen…
·Hoe maak je een waaier van kle…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Skype installeren op een bewortelde …
·Een back- up en herstel van een netbook …
·Hoe te Cool Skins Get on Rainmeter 
·Problemen met Microsoft Media Center-sof…
·Hoe je Drupal Core Modules Bewerken 
·Hoe te Tabs is gevestigd in een Microsof…
·Hoe te Hyperlink Waarschuwingsvensters u…
·Hoe maak je een knop op GIMP Delete 
·Wat is de extensie IQM ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com