Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Posters in Photoshop Maak
Als je ooit hebt afgevraagd hoe artistieke posters zijn gemaakt in Photoshop , dan is dit de tutorial voor je. Photoshop is een veelzijdig programma waarmee je kunst creëren vanuit het niets . Het is de industriestandaard voor beeldbewerking en grafisch ontwerp . Hoewel het duurt een tijdje om alles wat u moet weten over Photoshop te leren , hier zijn enkele tips om u te helpen begrijpen van de basisprincipes van het maken van een poster van de grond af . Wat je nodig hebt
Photographs
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen

Open Photoshop 1 . Ga naar " File " en selecteer " Nieuw " om een ​​nieuw document te maken . Noem het bestand en selecteer " A4 " in het vooraf ingestelde keuzelijst . A4 is een gemeenschappelijk formaat voor posters. Kopen van 2

Open de beelden die je zult gebruiken voor de poster . In deze tutorial gebruiken we drie beelden . Ga naar " File " en selecteer " Open" of druk " Ctrl + O" op uw toetsenbord . Klik en houd de "Ctrl " toets om meerdere bestanden te selecteren om te openen in een keer. Ga naar " Window " op de menubalk en selecteer " Arrange , " dan " Tegel " om alle vier dossiers , waaronder het nieuwe document hebt gemaakt in stap 1 tonen .
3

Selecteer de "Move " tool van de werkbalk of druk op "M" op uw toetsenbord . Sleep de geopende foto's een voor een in het nieuwe document . In het nieuwe document , zal elke foto in een eigen laag .
4

Sluit de drie foto's en terug te keren naar de nieuwe poster document .
5

Re-size de foto's in de nieuwe poster document . Selecteer de eerste foto laag. Ga naar "Edit " op de menubalk en selecteer " Transform " en vervolgens " Scale . " Houden van de "Shift" toets op je toetsenbord , re-size de foto's als dat nodig is. Holding " Shift " laat de foto's om hun verhouding aspect te behouden .
6

Foto bewerken tot een gelijkmatige, uniforme kleur te geven . Om dit te doen , klik met de rechtermuisknop op de laag met de foto in de behoefte van het bewerken . In deze tutorial , selecteert u ' Blending Options ' en kies vervolgens ' Color Overlay . " Zet de mengmodus op " Verzadiging ", de dekking op 87 procent en de kleur op # F7F3F9 .
7

Hernoem de achtergrondlaag door te dubbelklikken op de naam . Bevestigen het hernoemen naar " Layer 0 " wanneer daarom wordt gevraagd . Hernoemen van de achtergrond laag ontsluit het en maakt het mogelijk om te bewerken .
8

Selecteer de " Emmertje " op de werkbalk , of druk op "G" op uw toetsenbord . Vul Layer 0 met de kleur zwart door erop te klikken met de verfemmer .
9

Maak lagen 0 en 1 onzichtbare door te klikken op elk van hun oog iconen in het vak laag. Op de menubalk , selecteer " Layer " en vervolgens " Zichtbaar Samenvoegen ' of druk op ' Shift + Ctrl + E " op uw toetsenbord . Dit zal lagen 2 en 3 samen te voegen . In de tutorial , Layer 0 is de achtergrond , Laag 1 is het treinstation , Layer 2 is de vrouw , en Layer 3 is de man .
10

Maak een laagmasker op de nieuw samengevoegde afbeelding . Selecteer de "Layer Mask" pictogram op de bodem van de doos laag.
11

Selecteer de " Gradient Fill " gereedschap uit de werkbalk , of druk op "G" op uw toetsenbord . Zorg ervoor dat de kleuren op voorgrond /achtergrond boxen zijn zwart en wit , respectievelijk . Houd de shift -toets op je toetsenbord en trek een gradiënt van het centrum naar de bodem van de samengevoegde afbeelding . ( Zorg dat de laag masker is geselecteerd , en niet de samengevoegde afbeelding zelf . ) Op Twitter 12

Terug naar Laag 1 ( de trein layer ) en herhaal , dit keer het tekenen van de gradiënt van het centrum tot aan de bovenkant van het beeld .
13

Maak een nieuwe laag . Selecteer het gereedschap " Penseel " , of " B " op uw toetsenbord . Vind de zachte borstel uit het menu drop-down . Zorg ervoor dat de kleur is zwart . Beginnen te schilderen langs de randen van de samengevoegde afbeelding , verzachten de scherpe randen . Dit creëert meer van een vignet gevoel .
14

Voeg tekst op een nieuwe laag functie " Tekst " of "T" op uw toetsenbord . Typ de tekst met behulp van Trajan Pro , 60 pt , en de kleur 4D181E .
15

Klik met de rechtermuisknop op de laag en selecteer ' Blending Options ' en klik op ' Bevel and Emboss . "
< Br 16

Zet het rooster door te gaan naar "View " op de menubalk en selecteer " Show , " en vervolgens " Grid ", of druk op > " Ctrl + [ apostrof -toets ]" op uw toetsenbord . Verplaats de tekst en klik deze op het rooster . Voeg meer tekst op de poster met hetzelfde lettertype en verschillende maten bevolken .
17

Opslaan als . Pdf of . Jpg -bestand door te gaan naar " File " en vervolgens " Opslaan als ... " Sturen naar de printers .
18
19
20
21 < br >
22
23
24
25

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik Vervang een huidtin…
·Hoe de Ocean Effect toevoegen …
·Hoe je 3D- objecten maken in P…
·Hoe naar Place Line Art Zonder…
·Hoe maak je een Cosmic Burst i…
·Hoe je Adobe Photoshop CS 8 ge…
·Hoe maak Red Lips verschijnen …
·Hoe maak je een Photoshop CS4 …
·Hoe maak Shooting Stars in Pho…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een map in PowerPoint 
·Hoe te converteren naar QIF IIF 
·Aanwijzingen voor WinFax 
·Hoe de CORREL functie in Microsoft Excel…
·Hoe maak je een Real Time Excel-werkblad…
·Hoe kan ik een object opslaan als een af…
·Hoe maak je een Spam Killer Verwijder 
·Hoe maak je een Videocast Creëren 
·Wat is Photoshop -software ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com