Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een krijtbord in Photoshop Draw
Het klassieke schoolbord bestaat uit dunne vellen van wand- leisteen , met een ondiepe plank aan de onderkant om stukken van wit en geel krijt slaan , samen met vilt gummen . Lei 's donker oppervlak verbergt haar textuur , die zich openbaart alleen wanneer een leraar of student schrijft op het. Krijt stof en de effecten ervan op allergieën hebben leisteen verbannen in het voordeel van whiteboards en stiften , maar je kunt de oude -time blik van schoolbord schrijven in Adobe Photoshop ambacht. Instructies
1

Open het menu " Venster " en kies " Lagen " om het deelvenster Lagen als het niet al zichtbaar . Klik op de "Create a New Fill -of aanpassingslaag " icoon aan de onderkant van het paneel en selecteer " Solid Color " als u de tekstlaag . Wanneer de Color Picker komt , zet de " B "-waarde - Helderheid - van het HSB kleurmodel naar 5 procent tot een zeer donkere kleur slechts kort van een volledig zwarte vulling te creëren . Klik op de knop " OK " om uw laag te maken .

Klik 2 op de "Create a New Layer " icoon aan de onderkant van het deelvenster Lagen naar een gewone afbeelding laag boven voeg de Color Vul laag die uw bord vormt . Dubbelklik op de voorgrond kleurstaal in de Adobe Illustrator toolbox om de Kleurkiezer weer te openen. Stel de "H "-waarde - Hue - van het HSB kleurmodel tot nul graden , de "S " waarde - Verzadiging - tot nul procent en de " B "-waarde tot 100 procent voor zuiver wit . Voor geel krijt , verander de "Y " waarde van het CMYK- kleurmodel naar 20 procent , wat ook verandert de "H " en " S" waarde .

Schakelaar 3 om het gereedschap Penseel . Open het menu " Venster " en kies "Brushes " om het palet Penselen . Open de fly - out menu aan de rechterbovenhoek van het scherm en kies " Grote lijst " om de borstel display in te stellen naar een lijstweergave met grote iconen en tekstlabels . Blader omlaag in de lijst van standaard penselen totdat u lokaliseren " Chalk . " Kies deze borstel voor de volledig korrelige uiterlijk van harde krijt op leisteen in het licht , aarzelend slagen . Kies " Houtskool Grote Smear " in plaats van de sterke beroertes en stevig , zeker het schrijven van een veteraan leraar met een zachte krijtje .
4

Gebruik uw aanwijsapparaat om een ​​woord , zin of reeks te schrijven van de nummers op uw virtuele schoolbord . Schakelen tussen penseelvoorinstellingen en krijt kleuren te simuleren meer dan een persoon te schrijven .

Press 5 " 05 " al snel op uw toetsenbord of numeriek toetsenblok , de zorg om te voorkomen dat eventuele pauzes tussen toetsaanslagen , in te stellen je penseel dekking tot 5 procent . Selecteer de " Krijt " brush preset , druk dan op de rechter - beugel totdat je penseel vergroot naar 150 pixels . Verf heen en weer in korte , willekeurige , overlappende bewegingen om het uiterlijk van gedeeltelijk gewist krijtlijntjes voegen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Bleed met PhotoShop 
·Rainbow Lips Tutorial voor Pho…
·Een tutorial over hoe je Blow …
·Hoe maak je een Scratch Disk i…
·Wat zijn de grote verschillen …
·Hoe maak je een Airbrush Effec…
·Hoe maak je een gezicht op Pho…
·Hoe te Rasterlijnen in Photosh…
·Hoe maak je een grootformaat T…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Camouflage Make in Photoshop 
·Hoe link naar een PDF-bestand in een Pub…
·Hoe te Opgeslagen documenten Overdracht …
·Microsoft Word gebruiken om e-mail verze…
·Hoe te verwijderen All Avast ! Antivirus…
·Hoe SQL leren From Scratch 
·Hoe je Full- Year Calendars Creëren 
·Hoe te Maps Met Maak Freeware 
·Een back- up maken van gegevens Voordat …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com