Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe je Full- Year Calendars Creëren
Krijg een glimp van je hele schema van volgend jaar met een snelle blik door het raadplegen van uw jaarkalender . De jaarlijkse kalender afwijkt van uw maandelijkse 12 - pagina of grote weekplanning boek door het weergeven van de 12 maanden van het jaar op een pagina . Hiermee kunt u van plan vakanties , zien wat dagen vakantie kan vallen op en bijhouden van uw jaar alles in een oogopslag . Met een paar muisklikken van tekstverwerkingsprogramma van uw computer , kunt u gebruik maken van vooraf ingestelde design templates van de software om een volledige jaarkalender maken , plus zet je eigen persoonlijke creatieve toets aan zodat het past bij uw interieur . Wat je digitale afbeelding
tekstverwerkingsprogramma
nodig ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een tekstverwerkingsprogramma , trek de " File " menu en klik op ' Nieuw '. Wanneer de " Nieuw document " wordt geopend aan de rechterkant van het scherm , typ " jaarkalender " of "multi - jaar kalender" in de " Search Online Voor " box . Klik op " Ga . "

Scroll 2 door de resultaten en klik op een link naar de ontwerpsjabloon voorbeeld . Blijf weg van alle links die zeggen 12 maanden , 12 's of 12 pp , dit betekent dat de kalender zal hebben 12 afzonderlijke pagina's , een voor elke maand . Wanneer u een jaarkalender die je leuk vindt , klikt u op de knop "Download" . Binnen enkele ogenblikken zal de kalender verschijnen op uw werkruimte .
3

Klik op een tijdelijke aanduiding ontwerpen of tekst op de agenda die u niet bevalt , zodat ze worden gemarkeerd , druk dan op de " Delete "-toets op uw toetsenbord om ze te verwijderen uit de kalender .
4

( Optioneel ) Voeg uw eigen foto op de kalender door te trekken naar beneden de" Insert " menu , klik op " Beeld " en vervolgens op" Van bestand . " Blader naar de foto op uw computer , dubbelklikt u op het bestand en het opent op de kalender , sleept u het op zijn plaats met uw cursor
5

Klik je cursor in een van de vakken voor datum op de kalender . . Houd in gedachten dat , want dit is een jaarkalender , de tekst heel klein zal zijn . Typ een speciale gelegenheid , een verjaardag of belangrijke arts afspraak te herinneren . Voeg meer data bij te houden van de gehele agenda te houden .
6

rechtermuisknop op een ontwerp -optie op de kalender , zoals een gekleurde swirl of object . Selecteer " AutoVorm opmaken . " Klik op het tabblad " Kleuren en lijnen " , pull-down menu " Fill " en verander het naar een kleur die het gebied waar de kalender zal hangen past . Herhalen om alle kleuren te veranderen om dezelfde kleur , afwisselende kleuren of probeer een nieuw kleurenschema .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Line Number in…
·Hoe de Word Count in WordPerfe…
·Hoe eigen Envelopformaten afdr…
·Hoe te Kolommen in Word toevoe…
·Hoe om problemen in Word 2007 …
·Hoe maak je een snelkoppeling …
·Hoe maak je een tijdlijn in Wi…
·Hoe een Organizatinal Grafiek …
·Wat is een CTF Loader ? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Geluid embedden in PPT voor het w…
·Hoe kan ik een RMVB bestand te repareren…
·Hoe om te beslissen wanneer een database…
·Hoe de tekst kleiner on Prezi Zorg 
·Hoe te GoldWave Unlock 
·Hoe maak je een liedje bewerken met Wind…
·Kleur Tutorial voor Adobe Photoshop 7 
·Hoe maak je een Polylijn in AutoCad Stre…
·Hoe maak je een PowerPoint Maak From Scr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com