Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Wat zijn de grote verschillen tussen Photoshop CC3 & Photoshop CS5 ?
Adobe Photoshop is een grafische editor die heeft in de loop der jaren uitgegroeid tot een industrie standaard onder de grafisch ontwerpers en fotografen . Elke versie uitgebracht voegt enkele nieuwe functies aan het repertoire van de programma 's . Daarom kan het voordelig blijken te upgraden , afhankelijk van de functies die u wilt in uw versie van Photoshop . Terwijl CS3 biedt de meeste van de instrumenten professionals nodig , CS5 introduceert een aantal nieuwe functies , waarin zij geïnteresseerd zou kunnen zijn , zoals 3D- beeldmanipulatie . 3D-objecten

Photoshop
is vooral een rasterafbeelding editor . Dit betekent dat wanneer u een beeld veranderen , doet u dat op een pixel - voor-pixel basis. Maar ondanks dit , Adobe blijft vertakken naar andere vormen van beeldmanipulatie . Bijvoorbeeld , CS3 geeft de gebruiker ook de mogelijkheid om vector - gebaseerde beelden te creëren en manipuleren . CS5 biedt ook deze mogelijkheid , maar het gaat nog verder . In CS5 , Adobe verleent de gebruiker de mogelijkheid om 3D-objecten te manipuleren voor de eerste keer .
Gestroomlijnde Productiviteit

CS5
biedt een aantal gestroomlijnde opties die CS3 niet . Bijvoorbeeld , CS5 biedt toegang tot Adobe Mini Bridge wanneer u wenst om te netwerken met andere Adobe-producten . De Mini Bridge laadt veel sneller dan de volledige Bridge CS3 ondersteunt . CS5 biedt ook toegang tot Adobe CS Review , een online systeem dat u toestaat om CS5 bestanden te delen met klanten en ontwerpers , zelfs als ze niet toevallig CS5 hebben .
Tool Verfijning < br >

het verschil tussen de toolsets in CS3 en CS5 zijn niet groot , maar ze kunnen het verschil maken als je moeite met het vinden van de juiste borstel textuur of een verloop hebben gehad . CS5 gaat dieper in op de CS3 toolset door het aanbieden van borstels met varkenshaar effecten en nieuwe opties voor het selectie-instrument , het bouwen op een reeds robuuste basis .
64 - bits ondersteuning

Computer
processors verwerken ruwe data van de computer . Moderne processors komen in 32 bits of , steeds vaker , 64 - bit varianten . Een 64 - bit processor verwerkt gegevens efficiënter dan een actief in 32 bits. Niet alle programma's zijn ontworpen om te werken met een 64 - bits processor . Adobe CS3 , bijvoorbeeld , biedt geen ondersteuning voor 64 - bit systemen , terwijl CS5 ondersteunt hen voor zowel Macs als pc's . Dit is vooral belangrijk omdat Photoshop is zo'n geheugen - intensief programma .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Lagen in Adobe Photosho…
·Hoe Human 's converteren naar …
·Hoe te potloodtekeningen maken…
·Hoe maak je een Globe verdiene…
·Hoe kan ik een Fan maken in Ph…
·Hoe de Ice Cube Effect Get on …
·Hoe je Photoshop CS2 kopen 
·Hoe kan ik een Cupcake in Phot…
·Hoe maak je een Waving Flag Ef…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe kan ik Deel Mijn Ping profiel ? 
·Tutorial op een FLV Player 
·Hoe Beat Niet Druk op de rode knop 2 
·Hoe om code te schrijven voor Microsoft …
·Hoe kan ik een VOB -bestand voor iPod To…
·Hoe om dvd- films met behulp van DVD Dec…
·Hoe MOD PC Games 
·Hoe maak je een sjabloon Recept Creëren…
·Hoe maak Papers Print Sideways op Open O…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com